fbpx

Η 1η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για το 2021 είναι γεγονός & σίγουρα θα σε βάλει σε mood!

Ανυπομονείς κι εσύ σαν τρελός για τα φετινά Χριστούγεννα; Δεν είσαι ο μόνος! Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι είναι νωρίς ακόμη για να στολίσουμε, να ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να βλέπουμε Christmas movies, οι περισσότεροι (όπως φαίνεται) έχουν αντίθετη άποψη!

Είναι η εποχή, λοιπόν, που κάθε χρόνο περιμένουμε δημοφιλή καταστήματα να αρχίσουν τις διαφημίσεις για τις χριστουγεννιάτικές τους προσφορές, το Netflix να βγάλει γιορτινά trailer και φυσικά τα Jumbo να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση!

Πέρα από τα πιο πάνω, όμως, κατά τις γιορτινές μέρες δεν θα ήταν δυνατόν να μην συγκινηθούμε – και αυτό ακριβώς είναι που πετυχαίνει εδώ και αρκετά χρόνια η Disney – με τις “μίνι” ιστορίες της. Αυτή η στιγμή έχει φτάσει, καθώς, η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για φέτος είναι γεγονός και έρχεται από την Disney!

Δες το βίντεο και μάθε λίγα πράγματα για την ιστορία:

Η περσινή διαφήμιση της Disney, χτύπησε κατευθείαν στο συναίσθημα… Το ίδιο γίνεται και φέτος με τη συνέχεια της ιστορίας! Η μικρή Nicole πρωταγωνιστεί και πάλι (ως ενήλικη πια), με την οικογένειά της, τον μικρό Max, την Ella, αλλά και τον πατριό τους Mike…

To θέμα της διαφήμισης είναι ένα βιβλίο παραμυθιών της Disney και της Pixar που έδωσε στον Max ο βιολογικός του πατέρας, και πώς αυτό μπορεί να “δέσει” τη νέα οικογένεια!

Συγκεκριμένα, η Disney ανέφερε: «Το βιβλίο γιορτάζει το πώς η δύναμη της αφήγησης μπορεί να εμβαθύνει τους οικογενειακούς δεσμούς και τη μαγεία που δημιουργεί η ανάγνωση από κοινού, καθώς οι ιστορίες από την Disney και την Pixar βγαίνουν από τις σελίδες, πυροδοτώντας την κοινή φαντασία και το θαυμασμό της οικογένειας.»

Η συγκινητική αυτή ιστορία κυκλοφόρησε σε 45 χώρες της Ευρώπης, στη Βόρεια και Νότια Αμερική και στην Ασία και αποτελεί μέρος της εορταστικής καμπάνιας με σκοπό την υποστήριξη του συνδέσμου “Make a Wish” και τη βοήθεια παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες!

Έσενα πώς σου φάνηκε η φετινή ιστορία της Disney;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending