fbpx

Η Παραμυθούπολη επιστρέφει και φέτος αλλά «μετακομίζει» – Μάθε πού & πότε θα λειτουργήσει!

Έφτασε η στιγμή που σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε #xmasmood, καθώς εμπορικά κέντρα, καταστήματα κ.α, έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους. Στην Κύπρο από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε να κάνουμε τις γιορτές είναι να πάμε στην «Παραμυθούπολη Χριστουγέννων», η οποία κάνει το comeback της!

Τα πράγματα φέτος, όμως, θα είναι λίγο διαφορετικά! Εδώ και μέρες έχει ανακοινωθεί ο χώρος, όπου θα στηθεί η Παραμυθούπολη, όπως επίσης και οι ημερομηνίες, κατά τις οποίες θα λειτουργήσει. Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση (άλλους θετική και άλλους αρνητική) είναι το γεγονός ότι «μετακομίζει»!

Ναι καλά διάβασες! Φέτος, δεν θα στηθεί στα φωτά πρώην Ορφανίδη, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά… επιστρέφει στα παλιά της λημέρια! 😉

Δες πού θα βρίσκεται φέτος η «Παραμυθούπολη» και ποια η περίοδος λειτουργίας της:

infokids.cy

Φέτος, ο Δημοτικός χώρος στάθμευσης Νταβίλα μετατρέπεται σε Παραμυθούπολη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και έτσι… επιστρέφει στις παλιές της γειτονιές, αφού μέχρι το 2014 στηνόταν στην τάφρο Κωνστάντζα, δηλαδή μόλις μερικά μέτρα μακριά από το φετινό της location!

Η περίοδος λειτουργίας της έχει οριστεί από τις 10 Νοεμβρίου 2021 – 19 Ιανουαρίου 2022, έτσι θα έχεις πάνω από 2 μήνες για να την επισκεφθείς και να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα ή βράδυ, παρέα με φίλους, συμφοιτητές ή την οικογένειά σου!

Σε ό,τι αφορά τις συναυλίες που απολαμβάνουμε κάθε χρόνο στην Παραμυθούπολη δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κάποιο πρόγραμμα, όπως άλλες χρονιές, οπόταν αναμένουμε νέες ανακοινώσεις για να δούμε αν θα απολαύσουμε και φέτος αγαπημένους μας καλλιτέχνες ή αν λόγω της πανδημίας δεν θα έχουμε αυτήν τη χαρά…

checkincyprus.com

Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους κατόχους μηνιαίων προπληρωμένων καρτών του χώρου στάθμευσης Νταβίλα, όπως χρησιμοποιούν τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης Τρίπολις, Λήδρας – Αριάδνης ή Φανερωμένης, για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να προκαλέσει μικροπροβλήματα, αφού το θέμα πάρκινγκ στο κέντρο της Λευκωσίας  είναι κάτι που βασανίζει αρκετούς!

Πώς σου φαίνεται το φετινό location της «Παραμυθούπολης Χριστουγέννων»; Θα την επισκεφθείς κι εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending