fbpx

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ξένοι & ξένες ηθοποιοί για το 2021 – Θα πάθεις σοκ με τα ποσά!

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να σκέφτεται… «Αν είχα κι εγώ τόσα λεφτά όσα αυτοί οι διάσημοι, θα έκανα αυτό κι αυτό»;! Ε ναι, με τέτοια τεράστια ποσά –ποσά που ζαλίζουν– μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Κατά διαστήματα, λοιπόν, «βγαίνουν στην επιφάνεια» τα ποσά που παίρνουν οι διάσημοι ξένοι και ξένες ηθοποιοί, είτε αυτά αφορούν μια συγκεκριμένη παραγωγή, είτε τον μηνιαίο τους μισθό. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ποια απ’ αυτά ισχύουν.

Παρόλα αυτά, το γνωστό περιοδικό Variety έψαξε και βρήκε τη λίστα (αυτή που όλοι περιμέναμε) με τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς για το 2021. Η λίστα αποκαλύπτει τους τεράστιους μισθούς των ηθοποιών για τις νέες τους ταινίες. Μπορείς άραγε να μαντέψεις ποιοι/ποιες βρίσκονται στο top 10;

Δες ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί & τα τεράστια ποσά που παίρνουν για μια ταινία:

1
Ryan Gosling – $20 εκατομμύρια

newsbomb.gr

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τη δεκάδα ανοίγει ο Καναδός ηθοποιός, Ryan Gosling!

Ο πρωταγωνιστής των ρομαντικών ταινιών “The Notebook” και “La La Land”, κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα του κατά 20 εκατομμύρια δολάρια – ένα ποσό που απέκτησε απ’ τη συμμετοχή του στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix με τίτλο “The Gray Man” (μια ταινία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022).

2
Sandra Bullock – $20 εκατομμύρια

skai.gr

Στην 9η θέση, με 20 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Sandra Bullock. Το ποσό αυτό προέρχεται μόνο και μόνο απ’ τη συμμετοχή της στην ταινία “The Lost City of D”, σε παραγωγή της εταιρίας Paramount.

3
Julia Roberts – $25 εκατομμύρια

in.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας “Pretty Woman”, Julia Roberts βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας του περιοδικού Variety.

Πρωταγωνιστώντας στη νέα ταινία του Netflix “Leave the World Behind”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάπου στο τέλος του 2022 αρχές 2023, η Julia Roberts πήρε μισθό 25 εκατομμύρια δολάρια!

4
Jennifer Lawrence – $25 εκατομμύρια

protothema.gr

Στη θέση νούμερο 7 βρίσκεται το όνομα της Αμερικανίδας ηθοποιού Jennifer Lawrence.

Γνωστή από τις ταινίες “Hunger Games” και “Passenger”, η Jennifer κατάφερε να αυξήσει το ποσό του λογαριασμού της, παίρνοντας 25 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή της στη ταινία “Don’t Look Up” που θα κάνει πρεμίερα στις 10 Δεκέμβριου 2021.

5
Mark Wahlberg – $30 εκατομμύρια

monopoli.gr

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Ted (1&2)”, Mark Wahlberg, βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ξένους ηθοποιούς για το 2021.

Απ’ τη συμμετοχή του, λοιπόν, στην ταινία δράσης του Netflix “Spenser Confidential” κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

6
Leonardo DiCaprio – $30 εκατομμύρια

tanea.gr

Στο νούμερο 5 της λίστας βρίσκεται ο Leonardo DiCaprio με 30 εκατομμύρια δολάρια. Δεν εκπλησσόμαστε… η θέση τoυ ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ξένους ηθοποιούς ήταν δεδομένη!

Το ποσό αυτό προέρχεται απ’ την συμμετοχή του στη ταινία “Don’t Look Up”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την επίσης πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό για το 2021, Jennifer Lawrence, η οποία πήρε πιο μικρό ποσό (ίσως τα αίτια αυτής της διαφοράς μισθού, οφείλονται στο γεγονός ότι είναι γυναίκα… Ας ελπίζουμε πως όχι!)

7
Denzel Washington – $40 εκατομμύρια

zougla.gr

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός Denzel Washington κατάφερε να βρίσκεται στην 4η θέση. Γνωστός απ’ τις ταινίες “The Equalizer”, ο Denzel κατάφερε να πάρει 40 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία “The Little Things”, σε παραγωγή της Warner Bros.

8
Will Smith – $40 εκατομμύρια

thetoc.gr

Στο ίδιο ποσό κινείται και ο διάσημος ηθοποιός, ράπερ, και παραγωγός Will Smith.

Με μισθό 40 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του στη δραματική ταινία “King Richard” που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου 2021, κατάφερε να βρίσκεται στη 3η θέση της λίστας.

9
Dwayne Johnson – $50 εκατομμύρια

youfly.com

Στη 2η θέση, μια ανάσα πριν από την κορυφή, βρίσκεται ο αγαπημένος σε πολλούς ηθοποιός Dwayne Johnson – πρωταγωνιστής των πιο διάσημων ταινιών “Jumanji” και “Fast Furious”.

Η συμμετοχή του, όμως, στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix, “Red Notice” (η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες), ήταν αυτή που τον έκανε να προσθέσει 50 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό του!

10
Daniel Craig – $100 εκατομμύρια

tovima.gr

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς για το 2021 βρίσκεται φυσικά ο Άγγλος ηθοποιός, Daniel Craig – πρωταγωνιστής των ταινιών “James Bond”.

100 εκατομμύρια δολάρια (OMG) του έδωσε το Netflix για να συνεχίσει (με δύο ακόμα sequel) την επιτυχία της ταινίας “Knives Out”, στην οποία ο Daniel Craig συμμετείχε το 2019!

Εσύ περίμενες αυτούς τους ηθοποιούς (κι αυτά τα εξωπραγματικά ποσά) στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς για το 2021;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending