fbpx

Οι ηθοποιοί του “Harry Potter” κάνουν reunion… με ένα special εορταστικό επεισόδιο!

Ναι, ναι καλά διάβασες! Το cast των ταινιών “Harry Potter” κάνει reunion για ένα special επεισόδιο, στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022, με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί με άλλα μέλη του cast των 8 ταινιών θα λάβουν μέρος σε ένα special επεισόδιο με τίτλο: “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της “Warner Bros” με αυτό το επεισόδιο θέλει να γιορτάσει την κληρονομιά των ταινιών του Harry Potter και την ανεξίτηλη επιρροή που είχε στις καρδιές, τα μυαλά και τις φαντασίες των fan παγκοσμίως!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες και δες το teaser πιο κάτω:

Το teaser κυκλοφόρησε την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, δηλαδή τη μέρα που συμπληρώνονταν τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία.

Στο εορταστικό επεισόδιο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε μία «μαγευτική ιστορία» για τη δημιουργία των ταινιών, με συνεντεύξεις και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του cast (θα είναι, δηλαδή, κάτι παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο reunion των “Friends”)!

Αν, λοιπόν, δεν είχες ήδη ξεκινήσει να μετράς αντίστροφα μέχρι την Πρωτοχρονιά… τώρα σίγουρα θα έχεις άλλον ένα λόγο για να το κάνεις, αφού οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώσει με τον Harry Potter συντροφιά!

Ανυπομονείς κι εσύ για το reunion των ηθοποιών στο special επεισόδιο του “Harry Potter”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending