Γίνε Social Media Freelancer & απόκτησε έως €500 έξτρα τον μήνα μαζί με εργασιακή εμπειρία!

StudentLife Chief Editor

Υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν φοιτητή (ή νέο απόφοιτο) από το να βγάζει εύκολα το εισόδημά του και ταυτόχρονα να αποκτά την εργασιακή εμπειρία που χρειάζεται;

Σίγουρα θα σου έχει τύχει κι εσένα να ψάχνεις για δουλειά και οι εργοδότες να ζητούν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Και εδώ κάνουμε όλοι τον ίδιο -εύλογο- συνειρμό: «Πώς θα αποκτήσω εργασιακή εμπειρία όταν δεν μου δίνει κανένας την ευκαιρία να την αποκτήσω;»

Αν είσαι ακόμα φοιτητής, ίσως να μην το έχεις ζήσει ακόμη αυτό, αλλά θα το ζήσεις αρκετά σύντομα… Υπάρχει τρόπος, όμως, να «χακάρεις» το σύστημα! Αν ενδιαφέρεσαι, λοιπόν, να ασχοληθείς επαγγελματικά με το marketing και το business, το StudentLife Academy σου έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία!

Δες πιο κάτω τον τρόπο για να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, ενώ κερδίζεις ένα έξτρα εισόδημα κάθε μήνα:

Γίνε Social Media Freelancer 

Στην Κύπρο υπάρχουν χιλιάδες μικρές εταιρείες που ψάχνουν για νεαρά άτομα που μπορούν να αναλάβουν τα social media τους. Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διαχείριση μικρών εταιρειών, επειδή εστιάζουν την προσοχή τους σε πιο μεγάλες… με πιο βαθιές τσέπες. Αυτό σημαίνει ότι μένει ένα «κενό» στην αγορά για freelancers (ελεύθερους επαγγελματίες)!

Αυτό το «κενό» μπορείς να το καλύψεις εσύ, αφού το StudentLife Academy έχει αναπτύξει το Social Media Freelancer Bootcamp, το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις Social Media Freelancer και να αναλάβεις να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών επιχειρήσεων.

Ένας freelancer μπορεί να χρεώνει από €150 μέχρι €500 (ίσως και περισσότερα) τον μήνα για να αναλάβει τη διαχείριση των social media ενός πελάτη. Αν πούμε ότι, ανά μέσο όρο, χρεώνεις €250 τον μήνα, αν έχεις μόνο 2 πελάτες… μπορείς να έχεις ένα μηνιαίο εισόδημα έως και €500! Άρα, με μόνο 2-3 πελάτες μπορείς να έχεις αυτό το έξτρα εισόδημα που χρειάζεσαι ως φοιτητής ή νέος απόφοιτος.

Και το καλύτερο; Ως Social Media Freelancer θα έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις τις μέρες και ώρες που σε βολεύουν καλύτερα. Άρα θα μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη δουλειά με τις σπουδές σου ή με μια δεύτερη δουλειά.

Το Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy διαρκεί μόλις 3 μήνες και λειτουργεί ως ένα περιβάλλον προσομείωσης, όπου θα τρέχεις αληθινές διαφημίσεις, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στη σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και YouTube.

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις και όλες τις μικρές-μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις 100% έτοιμος να ξεκινήσεις!

Εργασιακή Εμπειρία

Αν αφοσιωθείς, εργαστείς μεθοδικά και για ένα χρόνο καταφέρεις να αναλάβεις τα social media 2-3 πελατών, τότε οι πιθανότητες σου να προσληφθείς στον τομέα του marketing θα αυξηθούν κατακόρυφα!

Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά είναι καλά, αλλά ένας εργοδότης ζητά εμπειρία. Και το γεγονός ότι ανέλαβες δικούς σου πελάτες δείχνει πρωτοβουλία, ηγετικές ικανότητες και πολλές άλλες πολύ σημαντικές δεξιότητες που εκτιμούν πολύ οι περισσότεροι εργοδότες.

Τα τελευταία 5 χρόνια, πάνω από 500 άτομα έχουν περάσει από τα προγράμματα του StudentLife Academy. Κάποιοι έχουν αποκτήσει θέση πλήρους απασχόλησης, άλλοι έχουν βρει πελάτες και άλλοι έχουν εφαρμόσει τις νέες δεξιότητες που έχουν αναπτύξει στις εταιρείες που ήδη εργάζονται.

Αν θέλεις κι εσύ να το δοκιμάσεις, λοιπόν, μάθε ότι υπάρχει και 15 μέρες δοκιμαστική περίοδος! Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει.

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο σταθερό μηνιαίο εισόδημα και ουσιαστική εργασιακή εμπειρία, δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπάς, τις ώρες και μέρες που βολεύουν εσένα!

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp και κάνε την εγγραφή σου εδώ!