fbpx

Netflix: Έχουμε trailer για Elite & Emily In Paris και οι ερωτικές εξελίξεις είναι πολλές!

Όπως κατάλαβες φέτος το Netflix έχει βάλει στοίχημα να σε κάνει να μην ξεκολλήσεις από την οθόνη την περίοδο των εορτών (και μπορούμε να πούμε από τώρα ότι θα τα καταφέρει), αφού με τόσο περιεχόμενο δύσκολα θα αντισταθείς!

H είδηση ότι θα δούμε short stories της σειράς Elite -σίγουρα- σε ενθουσίασε κι εσένα, αφού ανυπομονούσες για καιρό να δεις τι εξέλιξη θα έχει αυτή η ιστορία! Όμως σίγουρα, εκτός από το Elite θα ανυπομονούσες να δεις τι θα γίνει και με τις περιπέτειες της Emily στο ερωτικό Παρίσι που θα γίνουν (κι αυτές) η χριστουγεννιάτικη παρέα σου.

Έτσι, σου βρήκαμε τα trailers που μόλις κυκλοφόρησαν από το Netflix και εννοείται ότι θα σου δώσουν μια γεύση για το τι να περιμένεις αλλά και τις λεπτομέρειες που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για τις δύο αγαπημένες σειρές! ?

Δες πιο κάτω τα trailers και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις:

1
Elite

Το πρώτο short story του ‘Phillipe, Caye, & Felipe’ κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκέμβρη, το δεύτερο short story με τον ‘Samuel & Omar’ κάνει πριεμιέρα στις 20 του Δεκέμβρη και το τελευταίο με τον ‘Patrick’, στις 23 του Δεκέμβρη (φυσικά εμείς σου βρήκαμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες καιρό πριν αλλά σου κάνουμε μια υπενθύμιση για να τις κρατήσεις καλά στο μυαλό σου)!

Όπως καταλαβαίνεις και από το trailer, το christmas mood θα “πρωταγωνιστήσει” παρέα με τους μαθητές του Las Encinas (και όχι μόνο) στα εν λόγω stories. Οπότε μπορείς να προσθέσεις αυτές τις μικρές ιστορίες στην Christmas list σου για να σου μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Υ.Γ: Ξέρεις φυσικά ότι πρόκειται για μικρά επεισόδια που θα φύγουν σαν νεράκι, αλλά θα σε προετοιμάσουν για τη νέα σεζόν που μάλλον αναμένεται να έρθει μέσα στο 2022!

2
Emily in Paris

Όπως βλέπεις και στο trailer, η Emily γίνεται ακόμα πιο Παριζιάνα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην καρδιά, αφού η ζωή της μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ερωτικό δράμα.

Η πρώτη σεζόν τελειώνει με μια βραδιά πάθους με τον Gabriel που υποτίθεται ότι θα είχε αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα, αλλά ακύρωσε τη μετακόμιση του κι έβαλε έτσι δύσκολα στην πρωταγωνίστρια!

Σίγουρα, βλέποντας τη δεύτερη σεζόν της σειράς θα καταφέρεις να απολαύσεις εικόνες από το Παρίσι και να ονειρευτείς το δικό σου ταξίδι (ζώντας τον έρωτα σου). Μέχρι τότε, όμως, μπορείς να δεις το ‘Emily in Paris’ στις 22 Δεκεμβρίου, όποτε και κάνει πρεμιέρα στο Netflix!

Γράψε μας σε σχόλιο αν τα trailers σε έκαναν να ανυπομονείς περισσότερο για τις πρεμιέρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending