fbpx

Η Τούνη «πέταξε ένα 50ρικο κι έφυγε» σε υπαλλήλους αεροπορικής – Τέτοια πρότυπα θέλουμε;

Η Ιωάννα Τούνη, είναι από τις “Instagram influencers” που κατά καιρούς απασχολούν έντονα το κοινό για τα παράπονα που εκφράζει και για τις αντιλήψεις που προωθεί.

Η Τούνη, λοιπόν, η οποία έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μετά από την ατάκα της: «δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια» γίνεται viral για ακόμη μια φορά… αλλά για τους λάθος λόγους!

Δεν πάει πολύς καιρός που η ίδια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον κόσμο που λόγω lockdown πήρε επίδομα από το Ελληνικό κράτος ως «τεμπέλη και βολεμένο»! Αυτή τη φορά, το «λάθος» υπαλλήλων της Aegean να μην «υποκλιθούν» και να υπακούσουν στις απαιτήσεις της, την εξαγρίωσε…

Δες πιο κάτω με ποιους «τα βάζει» αυτήν τη φορά η Τούνη και γιατί:

Αφορμή, λοιπόν, που η δημοφιλής influencer ένιωσε και πάλι αγανάκτηση ήταν η εξυπηρέτηση που είχε από προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας Aegean, όταν ταξίδευε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Οι υπαλλήλοι της Aegean -μα πάνω από όλα άνθρωποι- έκαναν ένα «ασυγχώρητο» κατά την ίδια λάθος… Της χρέωσαν έξτρα τα δύο επιπλέον κιλά που είχε η βαλίτσα της! («Τι εννοείς τι…» που λέει και η Κύπρια του Bachelor)

Εξοργισμένη μετά από αυτή τη συμπεριφορά η Ιωάννα Τούνη ανέβασε το πιο κάτω story, το οποίο κατέβασε μόλις διαπίστωσε ότι οι διαστάσεις που πήρε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση προς όφελος της (#oupsididitagain)!

neopolis.gr

Σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος δοκιμάζεται, λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, όπου ο μισθός πολλών ανθρώπων έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ άλλων δεν φτάνει καν τον βασικό και τόσοι άλλοι έχουν χάσει τις δουλειές τους… η Ιωάννα Τούνη απλά «πέταξε ένα 50ρικο κι έφυγε», ενώ χαρακτηρίζει τις κοπέλες της αεροπορικής εταιρείας ως «ψωμόλυσσες»!

Το poll που δημιούργησε στο πιο πάνω story, μέσω του οποίου ζητούσε από τους followers της να επιλέξουν αν «έκανε καλά» που πέταξε το 50ρικο, αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο…

Ο κόσμος του Twitter είδε την ιστορία με διαφορετικό μάτι και «κρέμασε» κανονικότατα την Ιωάννα Τούνη (για ακόμα μια φορά) για τις λάθος αντιλήψεις και πρότυπα που προωθά ως influencer! Και κάπου εδώ, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι “influencer”, ονομάζεται κάποιος/α που μπορεί να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, ένα σημαντικό αριθμό ατόμων της κοινωνίας!

Δες πιο κάτω μερικά από τα post που βρήκαμε στο Twitter:

1
Η Δημόσια συγγνώμη της μετά τον σάλο – «Είχα νεύρα» 

Μετά από τον σάλο και τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της, η Ιωάννα Τούνη ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από τα stories της, όπου εξήγησε ότι αντέδρασε λάθος επειδή είχε νεύρα και ότι όλο αυτό δεν τη χαρακτηρίζει.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ, οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα ‘σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θέλω ούτε ρέστα, ούτε απόδειξη, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δεν μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με τελείως με χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας, αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δεν φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη».

Όλοι μας κάνουμε λάθη και σε όλους έχει τύχει να διατυπώσουμε μια σκέψη μας λανθασμένα, ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει συχνά, τότε δεν μιλάμε για μια άτυχη στιγμή… και αυτό ακριβώς είναι που προβλιματίζει τον κόσμο των social media που στάθηκε εναντίον αυτής της συμπεριφοράς.

Σκοπός του άρθρου δεν είναι να κατακρίνει την Ιωάννα Τούνη ως άνθρωπο, αλλά να σταθεί γενικότερα ενάντια σε συμπεριφορές που υποτιμούν και υποβιβάζουν άτομα του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να υπάρχει λόγος!

Ποια είναι η δική σου άποψη γι’ αυτό το περιστατικό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending