fbpx

Κυκλοφόρησε το πρώτο Xmas hit σε μουσική Ελένης Φουρέιρα… αλλά δεν το τραγουδάει η ίδια!

Κάθε Χριστούγεννα κυκλοφορούν νέα τραγούδια που είτε στην πορεία θα γίνουν hit και θα καθιερωθούν για χρόνια, είτε απλά θα ξεχαστούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας βάζουν σε γιορτινό mood, μιας και τα πλείστα από αυτά (αν όχι όλα) είναι αρκετά ανεβαστηκά!

Λοιπόν, έφτασε η στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο Xmas song για φέτος και μάλιστα… σε μουσική της queen Ελένης Φουρέιρα! Αν και δεν το τραγουδάει η ίδια, πρόκειται για ένα απόλυτα ανεβαστικό τραγούδι, που σε κάνει να θες να σηκωθείς από την καρέκλα σου και… να το ρίξεις στον χορό!

Κι ενώ, όλα τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μιλούν για έρωτες που φουντώνουν ή για έρωτες που τέλειωσαν πριν καν αρχίσουν, το συγκεκριμένο κομμάτι στέλνει ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου δυνατό μήνυμα μέσα από τους στίχους του!

Δες πιο κάτω ποιο είναι το πρώτο Xmas song για φέτος και το video clip του:

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Η Καλύτερη Χρονιά» και κυκλοφόρησε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records. Το κομμάτι ερμηνεύει ο Δημήτρης Ταταράκης, ενώ τους στίχους υπογράφει η Βίκυ Γεροθόδωρου και τη μουσική η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Μάριο Ψημόπουλο!

Σε ό,τι αφορά τους στίχους τώρα, το κομμάτι τονίζει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε πάνω απ’ όλα τον εαυτό μας και ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις συντροφιά κάποιον έρωτα για να περάσεις καλά στις γιορτές. Μπορείς να περάσεις ακόμη καλύτερα παρέα με τους φίλους σου…

Επίσης, όπως θα δεις και στο video clip πιο κάτω, ο «πρωταγωνιστής» του δεν κρύβει τη χαρά του που έχει γλυτώσει από μια τοξική σχέση!

Τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, είτε μας βρουν αγκαλιά με κάποιο ταίρι, είτε όχι, ας τα κάνουμε ακόμη καλύτερα περνώντας λίγη ώρα με την οικογένεια και τους φίλους μας… Και μην ξεχάσεις φέτος, να κάνεις ένα δώρο και στον εαυτό σου! 😉

Πώς σου φάνηκε το ολοκαίνουριο X-mas hit που έχει μέσα την «πινελιά» της Ελένης Φουρέιρα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending