fbpx

Διαγωνισμός: Πες μας «πώς οραματίζεσαι το μέλλον της Ευρώπης» και διεκδίκησε βραβεία!

To Europe Direct Λευκωσίας – Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, διοργανώνει διαγωνισμό για νέους ηλικίας 16-30, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα ποδήλατο αξίας 500€ και ένα smartwatch Samsung Galaxy Active 2!

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μοναδική και επίκαιρη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συζητήσουν τις προκλήσεις και τις προτεραιότητες της Ευρώπης. Αν θέλεις λοιπόν να ακουστεί η γνώμη σου πρέπει να λάβεις μέρος σ’ αυτόν τον διαγωνισμό!

Πώς οραματίζεσαι το μέλλον της Ευρώπης;

Αν είσαι κάτοικος Κύπρου 16 με 30 ετών, ετοίμασε ένα άρθρο με τις ιδέες σου (από 300 μέχρι 1000 λέξεις) και στείλε το μέσω email στο eudirect@ucy.ac.cy.

Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις τα μεγάλα βραβεία, αλλά και να μοιραστείς το δικό σου όραμα για το μέλλον της Ευρώπης!

1
Προδιαγραφές και κριτήρια αξιολόγησης άρθρου για συμμετοχή στον διαγωνισμό:

  • Από 300 μέχρι 1000 λέξεις.
  • Να είναι στην Ελληνική ή την Αγγλική Γλώσσα.
  • Μπορεί να περιέχει φωτογραφίες με διασφάλιση των δικαιωμάτων χρήσης.
  • Να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση eudirect@ucy.ac.cy σε μορφή pdf μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας).
  • Να είναι πρωτότυπη και ανέκδοτη δημιουργία.
  • Να γίνεται σωστή χρήση της ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας.
  • Να έχει χρησιμοποιηθεί υλικό από την πλατφόρμα της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και την ιστοσελίδα του κέντρου Europe Direct Λευκωσίας – Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό , μπορείς να βρεις ΕΔΩ!

2
Τελική Προθεσμία

Η υποβολή συμμετοχών ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 12:00 (ώρα Κύπρου). Δεν θα ληφθούν υπόψη όσες συμμετοχές αποσταλούν μετά από αυτή την ημερομηνία και ώρα!

3
Νικητές και βραβεία

Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους, προϋποθέσεις και προδιαγραφές (όπως περιγράφονται πιο πάνω), θα μπουν σε κλήρωση για δύο βραβεία! Ένα ποδήλατο αξίας 500€ και ένα smartwatch Samsung Galaxy Active 2! Η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2022.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Επισκέψου τον σύνδεσμο futureu.europa.eu για να ενημερωθείς σχετικά με τα θέματα με τα οποία ασχολείται η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης. Ενημερώσου, επίσης, για το Κέντρο Europe Direct Λευκωσίας – Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο μπορεί να παρέχει γρήγορα και άμεσα πληροφορίες σε Ευρωπαίους πολίτες σχετικά με τα δικαιώματά τους καθώς και τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης… και άρχισε να ετοιμάζεις το άρθρο σου για τον διαγωνισμό!


Γνώρισε τα Κέντρα Europe Direct εδώ!

Europe Direct Λευκωσίας – Πανεπιστημίου Κύπρου

Website: europedirectucy.eu
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: eudirect@ucy.ac.cy
Facebook Page
Instagram Profile
Twitter
YouTube Channel

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending