fbpx

Η Επίτροπος Υγείας συνομιλεί με φοιτητές/τριες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ευρωπαϊκή στρατηγική για αντιμετώπιση τυχόν νέων πανδημιών

Στο πλαίσιο περιοδείας της στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαία Επίτροπος για θέματα Ασφάλειας, Υγείας και Τροφίμων, κα Στέλλα Κυριακίδου, θα παραστεί σε ανοικτό διάλογο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακαδημαϊκό, ερευνητικό και φοιτητικό ακροατήριο να προβεί σε ερωτήματα και σχόλια ως προς την ευρωπαϊκή αντίδραση και τα διδάγματα που αντλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, αλλά και την ευρωπαϊκή στρατηγική για τυχόν μελλοντικές νέες πανδημίες.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 στις 3μ.μ. στο Αμφιθέατρο Β108, στην Πανεπιστημιούπολη, η κα Κυριακίδου θα προβεί επίσης σε αποτίμηση των κοινωνικών επιπτώσεων από τον κορωνοϊό συμπεριλαμβανομένων και των επιπτώσεων στη ψυχική υγεία των νέων.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συνδεθείτε στο σύνδεσμο www.ucy.ac.cy/ucyevents μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2021. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22894278, 22895175. Απαραίτητη η προσκόμιση SafePass. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το γεγονός διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Europe Direct – Πανεπιστημίου Κύπρου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending