fbpx

Γνωστός YouTuber έκανε τα παιχνίδια του Squid Game στ’ αλήθεια με έπαθλο 456.000 δολάρια!

Ο Mr. Beast γνωστός YouTuber με 76,2 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, κοινοποίησε ένα βίντεο από την αναπαράσταση του Squid Game, δείχνοντας με λεπτομέρειες πώς κατασκεύασε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από τη διάσημη κορεάτικη σειρά του Netflix, προσκαλώντας 456 παίκτες να διαγωνιστούν!

Το χρηματικό έπαθλο άγγιζε συνολικά τα 456.000 δολάρια. Το 456 δεν επιλέχθηκε, βέβαια, καθόλου τυχαία (όπως σίγουρα κατάλαβες) καθώς είναι ο αριθμός του πρωταγωνιστή του Squid Game, Seong Gi-hun!

Δες πιο κάτω το βίντεο:

1
Τα παιχνίδια που αναδημιουργήθηκαν

Στο βίντεο φαίνονται όλα τα παιχνίδια που αναδημιουργήθηκαν με επιτυχία, όπως το Κόκκινο/Πράσινο Φως, το παιχνίδι με τους βόλους και το παιχνίδι με τη γέφυρα που είχε γυάλινο δάπεδο.

Υ.Γ: Υπήρχαν λάκκοι γεμάτοι με μικρές, πολύχρωμες πλαστικές μπάλες κάτω από το παιχνίδι με τη Γυάλινη Γέφυρα, οπότε κανείς δεν σκοτωνόταν.

2
Από πού προήλθε η ιδέα;

@mrbeastIt’s in your hands tik tok♬ Squid Game – Carrot

Ο γνωστός Youtuber, ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ιδέα που είχε να αναπαραστήσει τα παιχνίδια του Squid Game, τον περασμένο μήνα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok.

Στο εν λόγω video έλεγε στους ακόλουθους ότι αν το βίντεο φτάσει 10 εκατομμύρια likes, θα έκανε τα παιχνίδια από την επιτυχημένη σειρά του Netflix… πραγματικότητα! Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος τότε: «Είναι στα χέρια σου, TikTok».

3
Πόσα κόστισε η αναπαράσταση του Squid Game;

Όπως είπε ο Mr Beast, το βίντεο κόστισε συνολικά πάνω από 3,5 εκατ. δολάρια με μερική χρηματοδότηση από το Brawl Stars. Τα 2 εκατ. δολάρια πήγαν στην παραγωγή και την κατασκευή των σκηνικών ενώ 1,5 εκατ. δολάρια πήγε στα έπαθλα.

Όπως και στη σειρά, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο δραματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους βόλους, αφού η παραγωγή έβαλε τους παίκτες να συνεργαστούν με τους φίλους τους, αφού ανέλυσαν με ποιους περνούσαν χρόνο στο σετ και τους ανάγκασαν να παίξουν ο ένας εναντίον του άλλου!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες και εσύ να λάβεις μέρος σε κάτι τέτοιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending