fbpx

Λατρεύεις κι εσύ τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις; Δες εδώ όσες ξεχωρίσαμε για το 2021!

Βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες πριν τα #Christmas2021 γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαμε να παραλήψουμε την αγαπημένη μας χριστουγεννιάτικη συνήθεια (και όχι δεν εννοούμε το countdown, αυτό άρχισε προ πολλού) να βλέπουμε, δηλαδή τις πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις.

Το 2021 ήταν -για όλους μας- ακόμα μια δύσκολη και ανατρεπτική χρονιά, αφού η πανδημία, οι επιπτώσεις της και η νέα μας καθημερινότητα, ήταν (και είναι) για πολλούς κάτι πρωτόγνωρο. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, όμως, καταφέραμε να «βγάλουμε» ακόμη μια χρονιά κι αυτό είναι κάτι που πρέπει -το λιγότερο- να μας κάνει όλους χαρούμενους!

Πολλές επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο, προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα για τη χρονιά που μας πέρασε, μέσα από μικρά βιντεάκια και όφειλουμε να ομολογήσουμε ότι… τα αποτελέσματα είναι μαγευτικά!

Δες παρακάτω τις καλύτερες διαφημίσεις που ξεχωρίσαμε για τα φετινά Χριστούγεννα:

1
«Ο φανταστικός ίγκι» – McDonald’s

Έχοντας ως slogan «ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να έχεις φαντασία», τα McDonald’s δημιούργησαν μια μαγική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Η διαφήμιση ξεκινά με τη νεαρή και ντροπαλή Matilda να ταΐζει τον φανταστικό της φίλο, Iggy μερικά «κεράσματα ταράνδων» από τα McDonald’s. Σύντομα, η παρουσία του Iggy την ενθαρρύνει να βγει από το δωμάτιό της και να αγαπήσει όλες εκείνες τις πολύτιμες χριστουγεννιάτικες στιγμές, όπως μόνο ένα παιδί μπορεί!

Καθώς η Ματίλντα μεγαλώνει, η αγάπη της για τα Χριστούγεννα εξασθενεί, όπως επίσης και η σχέση της με τον Ίγκι. Όταν όμως μια μέρα βλέπει ένα νεαρό αγόρι να κρατά τις «λιχουδιές του ταράνδου», σπεύδει σπίτι για να ξαναβρεί τον φανταστικό της φίλο. Θα τα καταφέρει όμως;

2
«Τσάντες χαράς» – Boots

Αυτή κι αν είναι χριστουγεννιάτικη διαφήμιση! Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Boots κατάφερε να δημιουργήσει για το 2021 ένα αρκετά συγκινητικό σποτάκι, το οποίο σίγουρα θα αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Στο video πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Jenna Coleman, η οποία λαμβάνει σαν δώρο από τη γιαγιά της μια… τσάντα «χωρίς πάτο». Πώς θα την αξιοποιήσει άραγε; Θα την κρατήσει μόνο για τον εαυτό της ή θα χαρίσει χαμόγελα και σε άλλους γύρω της;

Το 3-λεπτο αυτό σποτάκι φροντίζει να μας κρατάει προσηλωμένους καθ’ όλη τη διάρκειά του, αφού στο τέλος καταφέρνει να μας υπενθημίσει τι σημαίνει αγάπη! Δες το, αξίζει!

3
«Ένα χριστουγεννιάτικο καρότο» – Aldi

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Κέβιν το καρότο είναι η διάσημη χριστουγεννιάτικη μασκότ της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών Aldi. Παρόλο που αρκετές ήταν οι φήμες για το ότι δεν θα ξαναδούμε τον μικρό Κέβιν σε διαφήμιση, εντούτοις το Aldi φρόντισε να τον μετατρέψει σε… φαντασματάκι!

Η ιστορία του video πολύ πιθανόν να σου θυμίσει  κάτι (δεν θα πω τι, δες το και θα καταλάβεις), αλλά το σίγουρο είναι πως οι παραγωγοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια άκρως χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!

4
«Όταν ο Χάρι συνάντησε τον Άγιο Βασίλη» – Ταχυδρομία Νορβηγίας

Τα Νορβηγικά ταχυδρομεία έχουν δημιοσιεύσει και φέτος την πιο ρομαντική -με διαφορά- διαφήμιση για τα Χριστούγεννα του 2021, η οποία δεν μοιάζει καθόλου με τις άλλες!

Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα, τον Χάρι, να αναπτύσσει αισθήματα για τον Άγιο Βασίλη, μετά από ένα μοιραίο βλέμμα στο σαλόνι του. Οι μέρες περνούν και ο Χάρι περνά ολοένα και περισσότερο χρόνο με τον Santa, μέχρι που… κάνει το βήμα και του στέλνει ένα γράμμα, γράφοντάς του «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ»!

Το τέλος έρχεται για να δώσει φωνή στην LGBTQ+ κοινότητα, περνώντας το μήνυμα της αγάπης, της ισότητας και της αποδοχής! Το βίντεο κλείνει αναφέροντας ότι έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που νομιμοποιήθηκε η «αγάπη» στη Νορβηγία.

5
«Απροσδόκητος επισκέπτης» – John Lewis

Άλλη μια διαφήμιση με ξεχωριστό μήνυμα! Η φετινή ιδεά της συγκεκριμένης εταιρείας, λοιπόν, δείχνει ένα αγόρι να διδάσκει τη χαρά των Χριστουγέννων σε έναν… «απροσδόκητο επισκέπτη»! Έναν νεαρό εξωγήινο που ονομάζεται Skye και το «πλοίο» του συνετρίβη στη Γη.

Στην αρχή είναι φοβισμένος, όμως, μετά τον προσεγγίζει και προσπαθεί να του διδάξει «γήινες» συνήθειες και συμπεριφορές. Γίνονται σιγά – σιγά φίλοι, παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς διαφορετικοί… Σίγουρα είναι μια διαφήμιση που αξίζει να δεις!

6
«Ο Πέρσυ το γουρούνι έρχεται στη ζωή για πρώτη φορά!» – M&S

Τo Marks&Spencer αποφάσισε για φέτος να… ζωντανέψει το περίφημο γουρουνάκι Percy Pig (αν το έχεις ακουστά), μετά από ένα «λάθος» μιας νεράιδας! Ναι, καλά διάβασες!

Στη διαφήμιση βλέπουμε το γουρουνάκι από το περιτύλιγμα ενός δώρου να μετατέπεται σε κανονικό γουρούνι, αφού το ραβδί μιας νεράιδας έπεσε επάνω του. Πώς αντιδρά άραγε ο Πέρσι εξερευνώντας τον κόσμο για πρώτη φορά; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο video θα σου ανοίξει την όρεξη! 

7
«Καλοσύνη, το μεγαλύτερο δώρο» – Amazon

Την αφήσαμε για το τέλος, όμως, είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε! «Γιορτάζοντας την ευγένεια και την καλοσύνη», φέτος, η διαφήμιση της Amazon θα σε κάνει να ταυτιστείς, μιας και λίγο – πολύ όλοι μας βιώσαμε αυτά τα συναισθήματα το τελευταίο διάστημα!

Μια γυναίκα παρατηρεί τη νεαρή γείτονισσά της, η οποία φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιες αγχώδεις συμπεριφορές, μετά την πανδημία. Μοιράζοντας ένα χαμόγελο καθώς ταΐζει τα πουλιά, χαρίζοντας ένα δώρο… μας δείχνει πόσο μικρή, αλλά σημαντική μπορεί να είναι μια πράξη καλοσύνης!

Η διαφήμιση συνοδεύεται από το νέο τραγούδι της Adele που ονομάζεται “Hold On” και δεν θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα.

Ποια διαφήμιση σε συγκίνησε περισσότερο; Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending