fbpx

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να ζήσεις “Home Alone” ενοικιάζοντας το σπίτι του Kevin!

Χριστούγεννα και “Home Alone” πάνε πακέτο, μιας και όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει τις συγκεκριμένες ταινίες πάνω από 1 φορά (ευτυχώς φέτος βγαίνει καινούρια)!

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το τεράστιο και εντυπωσιακό σπίτι, στο οποίο διέμενε η οικογένεια McCallister στην πρώτη ταινία με τον μικρό Kevin. Το σπίτι αυτό, λοιπόν, βρίσκεται στο Σικάγο και πολλοί το έχουμε άμεσα συνδεδεμένο με το οικογενειακό κλίμα των γιορτών!

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μείνεις κι εσύ “Home Alone” στο ίδιο σπίτι όπου γυρίστηκε η ταινία; Ναι καλά διάβασες! Τώρα μπορείς να βρεις διαθέσιμο προς ενοικίαση, μέσω της Airbnb, το σπίτι που έμαθες κάθε γωνιά του απ’ έξω κι ανακατωτά…

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

1
Πότε μπορείς να κάνεις κράτηση;

news.airbnb.com

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2021, ενώ η Airbnb είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί έως και 4 επισκέπτες για μια μοναδική διανυκτέρευση. Tα bookings ξεκινούν από τις 7/12 και η τιμή είναι στα $25!

Instagram.com/@airbnb

Το σπίτι είναι διακοσμημένο όπως το είχε η οικογένεια το ’90 (αν και όπως σου είχαμε δείξει σε προηγούμενο άρθρο έχει αλλάξει αρκετά) κι έτσι αν το επισκεφθείς από το πρώτο λεπτό θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς στην ταινία και -ίσως- να περιμένεις τον Kevin να εμφανιστεί από κάποια γωνιά.

news.airbnb.com

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως το σπίτι είναι τεράστιο -πέρα από τους living χώρους- είναι διαθέσιμα μόνο δύο υπνοδωμάτια κι ένα μπάνιο (#sad)!

2
Τι μπορείς να κάνεις εκεί…

news.airbnb.com

Όποιος καταφέρει και το νοικιάσει, θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την απόλυτη “Home Alone” εμπειρία, καθώς υπάρχουν DIY παγίδες, με τις οποίες ο καθένας μπορεί να στήσει το δικό του «πεδίο μάχης» για μια περιπετειώδη νύχτα, όπως ακριβώς έκανε ο Kevin!

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φαγητό, ενώ στα ντουλάπια της μπορείς να εντοπίσεις υλικά για να φτιάξεις Kraft Macaroni & Cheese, κάτι το οποίο ο Kevin λάτρευε και τον είδαμε να τρώει στην ταινία!

news.airbnb.com

Επίσης, οι 4 τυχεροί επισκέπτες θα λάβουν ένα σετ LEGO Ideas, προκαλώντας τους να αναδημιουργήσουν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του iconic σπιτιού!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

P.S: Πληροφορίες αναφέρουν ότι, δύσκολα θα καταφέρεις να αποκρούσεις τους ληστές, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε επισκεφθούν… Άρα οι DIY παγίδες, μάλλον θα φανούν χρήσιμες! ?

Γράψε μας στα σχόλια αν θα ήθελες να ενοικιάσεις το σπίτι του Kevin από το “Home Alone”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending