fbpx

GNTM 4 (spoiler): Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που θα δούμε στον μεγάλο τελικό!

Το αγαπημένο reality μόδας, GNTM 4 ολοκληρώνει σιγά-σιγά το ταξίδι του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάποια μοντέλα τα συμπαθήσαμε και κέρδισαν τις εντυπώσεις μας, ενώ κάποια άλλα ανυπομονούμε να τελειώσει το παιχνίδι για να μην τα ξανά δούμε! #sorrynotsorry

Είναι λογικό και αναμενόμενο, να θέλουμε τα μοντέλα που μπήκαν στην καρδιά μας, να είναι αυτά που θα δούμε και στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Γι’ αυτό κάναμε την έρευνά μας και μάθαμε ποια είναι αυτοί οι 3 παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM 4!

Πιο κάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε τα 3 μοντέλα που έφτασαν στην τριάδα του τελικού… Σίγουρα κάποια ονόματα θα σε εκπλήξουν θετικά και άλλα αρνητικά.

Δες ποια μοντέλα θα είναι στον τελικό του GNTM 4:

1
Όλγα Ντάλλα

startv.gr

Η Όλγα είναι μια από τις δύο κοπέλες που θα δούμε στον φετινό τελικό του GNTM και θα έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε, αν θέλουμε! Να θυμίσουμε ότι η Όλγα είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες, αφού έχει πάρει 3 φορές (μέχρι στιγμής) την καλύτερη φωτογραφία, ενώ δεν βρέθηκε ποτέ στο bottom 3!

Πρόσφατα, είδαμε να αποκαλύπτεται και η σχέση της με τον Κύπριο διαγωνιζόμενο, Στυλιανό Φλωρίδη και αυτό -ίσως- να είναι κάτι που θα μετρήσει υπέρ της τη βραδιά του τελικού, καθώς και ο Στυλιανός ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον διαγωνισμό!

2
Κωνσταντίνος Τσαγκάρης

startv.gr

Ο Κωνσταντίνος είναι το μοναδικό αγόρι στη φετινή διεκδίκηση του τίτλου και όχι άδικα θα λέγαμε! Αν και είναι από τους παίκτες που κατά διαστήματα έφτασαν κοντά στην αποχώρηση, οι λήψεις του πάντα είχαν αυτό το κάτι παραπάνω που κέρδιζε τελικά τους κριτές!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος είναι ένα από τα μοντέλα που κατάφερνε να κάνει συνήθως κάτι ξεχωριστό στα σετ του, χωρίς να αντιγράφει τους συμπαίκτες του που φωτογραφίζονταν πριν από εκείνον ή να κάνει basic πόζες!

3
Κυβέλη Χατζηευστρατίου

startv.gr

Η παρουσία της Κυβέλης στον τελικό, είναι κάτι που τους περισσότερους -ίσως- να μην τους χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού μπορούμε να παραδεχτούμε πως πρόκειται για μια από τις πιο ξινές παίκτριες του φετινού GNTM. Ωστόσο, είναι επίσης άλλη μια δυνατή παίκτρια κι αυτό φάνηκε από την πορεία της στον διαγωνισμό!

Κάπου εδώ να πούμε πως η Κυβέλη στην audition της, δήλωσε πως ο λόγος που έχει κουρέψει το μαλλί της είναι επειδή, ήθελε να μοιάσει στη Linda Evangelista! Για να δούμε θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια με αυτό το look;


P.S: Φήμες υποστηρίζουν ότι ο τελικός φέτος θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, καθώς στη βαθμολογία των κριτών προηγούνται η Όλγα και η Κύβελη. Από τις 2 πάντως, πιο αγαπητή στο κοινό, όπως φαίνεται από τα social media είναι η Όλγα, η οποία είναι περισσότερο δημοφιλής στο Instagram.

Παρόλο που φέτος δεν υπήρξαν εκρήξεις από followers στο Instagram account των παικτών του GNTM, κάτι που συνέβη πέρσι στο GNTM 3, στην περίπτωση του Ηρακλή Τσουζίνοφ, η Όλγα είναι «νικήτρια» σε followers στο Instagram με περισσότερους από 40 χιλιάδες, ενώ η Κυβέλη είναι κοντά στις 10 χιλιάδες.

Μένει να δούμε τον μεγάλο τελικό του GNTM 4, που θα πραγματοποιηθεί live, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021… Θα το «σηκώσει» τελικά γυναικά φέτος ή ο νικητής θα είναι και πάλι από το «στρατόπεδο» των αγοριών;

Γράψε μας στα σχόλια ποιος/α θα ήθελες να κερδίσει το GNTM 4!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending