fbpx

Μάθε για τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει ο Όμιλος VLM!

Σπουδές δεν σημαίνει μόνο πανεπιστήμιο και διάβασμα, σημαίνει επίσης έξοδα και υποχρεώσεις! Γι’ αυτό ένα επιπλέον εισόδημα κατά τη διάρκεια των σπουδών είναι απαραίτητο! Και φυσικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρεις μια full time ή part time δουλειά που να μπορεί να προσαρμοστεί το πρόγραμμά σου. Έτσι γίνεσαι πιο “ανεξάρτητος”, βγάζεις τα δικά σου χρήματα και μαζεύεις εμπειρία.

Πόσο μάλλον αν αυτή η εμπειρία είναι σε ένα μεγάλο όμιλο με παγκοσμίως γνωστά brands! Ο Όμιλος VLM (Voici La Mode) μαζί με άλλα πλεονεκτήματα σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις καθώς σπουδάζεις για φημισμένα brands ένδυσης ή να ξεκινήσεις την καριέρα στον τομέα της εστίασης! Βρες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ΕΔΩ!

Δες πιο κάτω γιατί να επιλέξεις να εργαστείς στον όμιλο Voici La Mode:

1
Ο όμιλος VLM

Ο Όμιλος VLM δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και της εστίασης τα τελευταία 65 χρόνια και είναι ένας από τους κορυφαίους Ομίλους Εταιρειών στην Κύπρο. Εκπροσωπεί τα brands: Marks & Spencer, SFERA, Missguided, Celio, Etam, Undiz, Accessorize & Monsoon, Cafe La Mode και The Burgerie!

Πρόκειται για ένα όμιλο με ισχυρή κουλτούρα που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με τις υψηλές αξίες της εμπιστοσύνη και της φροντίδας ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες του ομίλου είναι η ισότητα στον χώρο εργασίας. Ακόμα και σήμερα δύσκολα θα βρεις μια εταιρεία που νοιάζεται αποκλειστικά για τις δεξιότητες/ικανότητες κάθε εργαζομένου χωρίς να επηρεάζεται από διάφορους μη αντικειμενικούς παράγοντες και προκαταλήψεις, όπως ηλικία, φύλο, εθνικότητα, θρησκεία, οικογενειακή κατάσταση, σεξουαλική προτίμηση ή σωματική αναπηρία.

Στον όμιλο VLM βασίζονται στη διαφορετικότητα κάθε ατόμου, αφού πιστεύουν ότι αυτή συμβάλλει στην δημιουργία νέων ιδεών και προσεγγίσεων, τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και στη ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών.

2
Γιατί να δουλέψεις εκεί

Σίγουρα θέλεις να βρίσκεσαι σε μια δουλειά με υγιές περιβάλλον που σε ευχαριστεί, με συναδέλφους που νοιάζονται ο ένας για τον άλλο. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που συναντάς δουλεύοντας για τα brands του ομίλου VLM.

Επίσης, υπάρχει πλήρης κατανόηση για την απαιτητική καθημερινότητα των φοιτητών, γι’ αυτό το ωράριο εργασίας προσαρμόζεται στο πρόγραμμα σου, κάτι πολύ σημαντικό σε περιόδους εξετάσεων.

Μαθαίνεις τι σημαίνει οργάνωση, εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και κερδίζεις πολύτιμες δεξιότητες που θα σου φανούν χρήσιμες ότι κι αν κάνεις στο μέλλον! Οι δεξιότητες αυτές είναι πολύ σημαντικές για το βιογραφικό σου, ειδικά αν στοχεύεις σε καριέρα στον τομέα της ένδυσης ή της εστίασης.

Και μην ξεχνάς… Από μια απλή δουλειά, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια καριέρα με ευκαιρίες ανέλιξης. Άλλωστε αρκετοί εργαζόμενοι που σήμερα κατέχουν σημαντικές θέσης στον Όμιλο, ξεκίνησαν από χαμηλότερες ή part time θέσεις.

Βρες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα brands του ομίλου VLM ΕΔΩ!

3
Η ευκαιρία σου να εργαστείς για μεγάλα brands

Τα brands που εκπροσωπεί ο όμιλος VLM στον χώρο ένδυσης είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Το Marks & Spencer αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες πολυεθνικές εταιρείες λιανικής που ειδικεύεται στην πώληση ενδυμάτων, οικιακών προϊόντων και πολυτελών τροφίμων.

Το Missguided είναι ένα από τα πιο γνωστά brands ένδυσης παγκοσμίως με μεγάλη ποικιλία σε ρούχα για κάθε γυναίκα. Ελάχιστα φυσικά καταστήματα Missguided υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, και είναι πολύ σπουδαίο που ένα από αυτά βρίσκεται στην Κύπρο. Το SFERA είναι ένα brand ισπανικής προέλευσης που προσφέρει ρούχα υψηλής ποιότητας για γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Το Etam είναι το No.1 brand εσωρούχων στη Γαλλία, που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα σε κάθε γυναίκα. Το Undiz είναι επίσης ένα γαλλικό brand εσωρούχων με πιο παιχνιδιάρικες και χρωματιστές συλλογές και πιο προσιτές τιμές. Το Accesorize είναι ένα παγκόσμιο brand με απίστευτα αξεσουάρ και κοσμήματα που ολοκληρώνουν το look της κάθε γυναίκας. Το Celio είναι brand αντρικής ένδυσης με ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

4

Στον τομέα της εστίασης, o όμιλος VLM λειτουργεί 3 εστιατόρια Cafe La Mode που προσφέρουν μια all-day εμπειρία με καφέ, πρόγευμα, μεσημεριανό ή βραδινό. Δημιούργησε επίσης το The Burgerie, ένα delivery only food brand με επιλογές σε burgers όχι μόνο.

5
Διαθέσιμες θέσεις εργασίας – Κάνε αίτηση

Στον όμιλο VLM υπάρχουν διάφορες θέσεις εργασίας, όπως sales assistant στα brands ένδυσης ή barista και waiter/waitress στα brands εστίασης. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου ενδιαφέροντα και να το συνδυάσεις με τις σπουδές σου.

Αν θες να εργαστείς σε ένα από τα brands του ομίλου VLM, δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις ΕΔΩ & κάνε σήμερα την αίτησή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending