Τα Costa Coffee προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας – 5 λόγοι για να γίνεις μέλος της ομάδας τους!

Σπουδάζεις ή αποφοίτησες και ψάχνεις μια καλή ευκαιρία που θα σε βάλει στην αγορά εργασίας; Είναι σημαντικό για σένα να είσαι μέλος μιας ομάδας που σε στηρίζει και να έχεις ευκαιρίες ανέλιξης;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ… κι αν “έχεις θέμα με τον καφέ” τότε το αγαπημένο coffee brand της Κύπρου, τα Costa Coffee σε θέλουν στην ομάδα τους! Μάθε περισσότερα και κάνε αίτηση για τη θέση Barista ή για τη θέση Shift Leader!

Δεν χρειάζεται να έχεις εργασιακή εμπειρία γιατί η ομάδα θα σε εκπαιδεύσει στα διεθνή πρότυπα της αλυσίδας και θα σου μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις. Επίσης θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το ταλέντο σου και τις προοπτικές σου να ανελιχθείς, ενώ παράλληλα θα έχεις ένα από τα πιο ψηλά μισθολογικά πακέτα της αγοράς, ευέλικτο ωράριο και άλλα ωφελήματα.

Δες πιο κάτω 5 λόγους για να κάνεις την αίτησή σου τώρα:

1Θα γίνεις μέλος μιας ομάδας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον!

Στα Costa Coffee είσαι μέλος μιας από τις μεγαλύτερες και επιτυχημένες ομάδες καφέ στην Κύπρο αλλά και μέλος μιας διεθνούς αλυσίδας αναγνωρισμένης σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια ομάδας που βάζει αγάπη και ψυχή σε ό,τι κάνει, δημιουργώντας ξεχωριστές στιγμές για τους πελάτες, την κοινωνία και για τους συναδέλφους.

Γι’ αυτό αν ψάχνεις μια ομάδα που θα σε αγκαλιάσει από το πρώτο λεπτό και θες να δουλεύεις σε ένα ευχάριστο νεανικό εργασιακό περιβάλλον, τότε κάνε την αίτηση σου σήμερα για τη θέση Barista ή για τη θέση Shift Leader!

2Απόλαυσε όλα τα ωφελήματα που προσφέρει η ομάδα!

Με ένα από τα υψηλότερα ωρομίσθια στην αγορά, tips και 13ο μισθό το Costa Coffee θα σε ανταμείψει για κάθε ώρα εργασίας σου και θα σου παρέχει όλα τα ωφελήματα.

Έχεις την επιλογή για πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία με ευέλικτο ωράριο. Για παράδειγμα αν είσαι φοιτητής και έχεις μαθήματα μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου. Τα υπόλοιπα ωφελήματα περιλαμβάνουν:

  • 21 με 26 μέρες ετήσια άδεια
  • δωρεάν ροφήματα στη βάρδια σου
  • 50% έκπτωση στα προϊόντα Costa Coffee (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων)
  • 15% έκπτωση στα καταστήματα του ομίλου εταιρειών Symeonides!
  • Μην ξεχνάς ότι θα πληρώνεσαι διπλά στις αργίες!

3Θα αποκτήσεις δεξιότητες και εμπειρία!

Είναι πολύ σημαντικό ως φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, να μπεις στην αγορά εργασίας και να δοκιμάσεις πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψεις τι πραγματικά σου αρέσει και σε γεμίζει! Αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικά για την μετέπειτα εξέλιξή σου.

Στα Costa Coffee η ομάδα θα σου μάθει την τέχνη του καφέ και θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις δεξιότητες μέσα από ομαδική δουλειά όπως οργάνωση, επικοινωνίας, και να διευρύνεις τις γνώσεις σου, ενώ το καλύτερο είναι ότι έτσι αποκτάς την εργασιακή εμπειρία που ίσως σου λείπει.

Τα Costa Coffee έχουν διαθέσιμες θέσεις! Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση Barista ή για τη θέση Shift Leader στην πιο πάνω φόρμα.

4Θα έχεις ευκαιρίες ανέλιξης!

Η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη κάθε μέλους της ομάδας, είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους στα Costa Coffee. Αποκτώντας τη θέση του Barista, ακόμη κι αν δεν έχεις προηγούμενη πείρα, θα μάθεις όσα χρειάζονται για να πετύχεις, και φυσικά θα δίνεις τη δική σου “πινελιά” δημιουργικότητας σε κάθε ποτήρι που προσφέρεις στους πελάτες.

Για να πάρεις τη θέση του Υπεύθυνου Βάρδιας (Shift Leader) πρέπει να συμπληρώσεις το Barista Maestro Core skills training workbook και να εκπαιδεύσεις πλήρως ένα νέο μέλος της ομάδας.

Αρκεί λοιπόν να έχεις επιθυμία για μάθηση… τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στα Costa Coffee! Και φυσικά θα έχεις την ευκαιρία για ανέλιξη και πετυχημένη πορεία μέσα στην ομάδα που θα σε στηρίξει σε κάθε σου βήμα. Δεν είναι τυχαίο που οι διευθυντικές ομάδες αλλά και διευθυντικά στελέχη έχουν εξελιχθεί μέσα από την ομάδα και έκαναν την αρχή της καριέρας τους από τη θέση του Barista.

5Θα έχεις 50% έκπτωση για μεταπτυχιακό!

Και barista και μεταπτυχιακό γίνεται; Γίνεται! Γι’ αυτό τα Costa Coffee σε συνεργασία με το CIIM σου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσεις τις σπουδές σου με 50% έκπτωση στα δίδακτρα για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα, αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας του Costa Coffee!

Έτσι, όσο εσύ μαθαίνεις την τέχνη του καλού καφέ, αποκτάς παράλληλα και όλα τα managerial skills που χρειάζονται για την εξέλιξή σου. Παράλληλα, παρέχεται 30% έκπτωση στα δίδακτρα και σε μέλη της οικογένειας του προσωπικού.


Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου στην πιο πάνω φόρμα και ετοιμάσου να ανακαλύψεις την πιο γευστική τέχνη στον κόσμο!

Όποιος και αν είναι ο ρόλος σου, είναι σίγουρο ότι θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη, καθώς και συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Join the Costa Coffee makers!