fbpx

Διαγωνισμός φαγητού: Πόσα burgers και πόσα μπισκότα αντέχεις να φας για να κερδίσεις €350;

Σίγουρα έτυχε να δεις σε ξένες ταινίες να κάνουν διαγωνισμό φαγητού σε φεστιβάλ και οι διαγωνιζόμενοι να έχουν ως στόχο να φάνε τα περισσότερα burgers για να πάρουν το έπαθλο!

Ε λοιπόν, αυτό ακριβώς θα γίνει για πρώτη φορά και στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Νεολαία Παραλιμνίου διοργανώνει φαγοπότι, αλλά κι έναν διαγωνισμό που σε προκαλεί να δοκιμάσεις τις αντοχές σου… Πόσα burgers μπορείς να φας και πόσα μπισκότα αντέχεις να δοκιμάσεις;

Αν σου αρέσει να βάζεις προκλήσεις στον εαυτό σου και εννοείται είσαι και λάτρης του φαγητού, τότε μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μέχρι και… €350!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες:

1
Πότε και πού θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00 (save the date) στην πλατεία Christmas Wonder, στο Παραλίμνι στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου!

2
Κατηγορίες διαγωνισμού:

xrimatiko epathlo platia Christmas Wonder
Clean Eating Magazine

Ο διαγωνισμός θα χωριστεί σε δύο κατηγορίες: Στην πρώτη κατηγορία μπορείς να λάβεις μέρος για να δεις πόσα μπισκότα μπορείς να δοκιμάσεις και να διεκδικήσεις χρηματικό έπαθλο αξίας €100!

Αν πάλι είσαι λάτρης των burgers μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για να δεις πόσα burgers μπορείς να φας για να διεκδικήσεις χρηματικό έπαθλο των €250!

3
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής;

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο άτομα άνω των 18+ με έγκυρο Safe Pass. Τονίζεται ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ενώ η συμμετοχή ανέρχεται στα €10 και μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ!

Υ.Γ Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι δέκα άτομα ανά κατηγορία και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Η καταβολή του κόστους συμμετοχής πρέπει να γίνει στις 16/12/2021.

*Το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί σε όσους συμμετέχουν.

Γράψε μας σε σχόλιο αν σκοπεύεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό φαγητού για να δοκιμάσεις τις αντοχές σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending