fbpx

Μάθε πώς να αποκτήσεις το φοιτητικό πακέτο ασφάλισης Smart Student από την Anytime!

Μπορεί η ασφάλιση του αυτοκινήτου ή των αγαπημένων σου συσκευών να γίνει εύκολη, οικονομική ακόμη και διασκεδαστική; Η απάντηση είναι «Ναι» και λέγεται Smart Student Package από την Anytime!


Οκ ας παραδεχτούμε ότι η ασφάλιση δεν είναι και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πας για σπουδές! Έχεις άλλωστε άλλες προτεραιότητες και είναι λογικό! Έλα όμως που είναι κάτι αναγκαίο… Γιατί σίγουρα πήρες δικό σου αυτοκίνητο, πιθανό να ενοικίασες φοιτητικό σπίτι, το επίπλωσες και φυσικά αγόρασες συσκευές αξίας όπως laptop, gadgets κ.λπ.!

Και επειδή εμείς σκεφτόμαστε για σένα “πριν κάτι πάει στραβά”… σου βρήκαμε τον πιο απλό, αξιόπιστο και εννοείται οικονομικά προσιτό τρόπο για να ασφαλιστείς εύκολα, γρήγορα και online, στην Anytime! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως…

Καταρχάς, γνωρίζεις την Anytime; Είναι η πρώτη online ασφάλιση, με περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανήκει στην οικογένεια της Interamerican, της κορυφαίας ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας, γνωστής για την αξιοπιστία και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

Πρωτοποριακό πακέτο ασφάλισης Smart Student της Anytime – Τι περιλαμβάνει

Η Anytime δημιούργησε το Smart Student Package, με το οποίο μπορείς να συνδυάσεις ασφάλιση αυτοκινήτου που σίγουρα σου είναι απαραίτητη και ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού αν χρειάζεσαι! Για όσους φοιτητές επιλέξουν να πάρουν και τα δύο, η Anytime δίνει δώρο ένα smart band!

Πάμε να δούμε βήμα – βήμα πώς μπορείς να αποκτήσεις το Smart Student Package:

1
Βήμα 1ο: Smart Drive, η έξυπνη ασφάλιση αυτοκινήτου

Είσαι έτοιμος για μια νέα ασφαλιστική εμπειρία; Όλη η διαδικασία ασφάλισης γίνεται online μπαίνοντας από το κινητό, το tablet ή το laptop σου στο site της Anytime. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς:

  • να επιλέξεις τις καλύψεις που θέλεις,
  • να υπολογίσεις τα ασφάλιστρα,
  • να εκδόσεις το συμβόλαιό σου και να το έχεις άμεσα στο email σου!

Μάθε περισσότερα και πάρε προσφορά ΕΔΩ!

Το WOW fact: Κάνοντας ασφάλιση αυτοκινήτου με την Anytime αποκτάς πρόσβαση στην εφαρμογή SmartDriveCyprus. Απλά κατεβάζεις το app στο κινητό σου από Google Play ή App Store και συνδέεσαι ως “Πελάτης Smart Drive”.

Η Anytime θέλει έμπρακτα να βοηθήσει τους νέους να βελτιώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά και να αποφύγουν τα τροχαία. Γι’ αυτό αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία και με τη χρήση του gamification διοργανώνει διαγωνισμούς και challenges μεταξύ των πελατών της με πρόγραμμα Smart Drive!

Challenge accepted?

Φόρεσε τη ζώνη ασφάλειας, προσπάθησε να μην κάνεις απότομα φρεναρίσματα ή επιταχύνσεις, περιόρισε τη χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια της οδήγησης και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Έτσι μπορεί να κερδίσεις και εσύ δωρεάν τον πρωινό καφέ σου από γνωστή κυπριακή αλυσίδα, ένα σνακ, gadgets, δωρεάν καύσιμα ακόμη και έκπτωση έως 40% στα ασφάλιστρά σου!

Δες το πιο κάτω βίντεο και θα πιάσεις νόημα!


Αν θέλεις να μπεις και εσύ στον κόσμο του Smart Drive:

  • Μπες στο site της Anytime,
  • Δώσε κάποια βασικά στοιχεία για το αυτοκίνητό σου
  • Επίλεξε τις καλύψεις, τη διάρκεια της ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που θέλεις
  • Συμπλήρωσε τον κωδικό Studentlife-SmartDrive στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς».

Αυτό ήταν! Έχεις το συμβόλαιό σου στο email σου! Και μην ξεχάσεις να το πεις στους γονείς σου… είμαστε σίγουροι ότι θα χαρούν πολύ με αυτή σου την επιλογή!


Αν θέλεις να δεις πρώτα πώς δουλεύει η εφαρμογή, στείλε email στο helpdesk@anytimeonline.com.cy με θέμα «SmartDrive trial user» και θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή και να συμμετέχεις σε challenges και διαγωνισμούς για τους trial users χωρίς κανένα κόστος ή άλλη επιβάρυνση.

2
Βήμα 2ο: Αnytime Home Content

Αγόρασες έπιπλα, ρούχα, laptop, smart tv, headphones, κονσόλα gaming και άλλα τόσα… Ποιος δεν θέλει να προστατεύσει τα αγαπημένα του αντικείμενα και να έχει μια ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή, ότι κι αν συμβεί;

Με το πρόγραμμα Anytime Home Content ασφαλίζεις online, γρήγορα και πολύ πολύ οικονομικά ό,τι πολύτιμο έχεις για ζημιές που μπορεί να συμβούν στο περιεχόμενο του σπιτιού σου από φωτιά, νερό και κλοπή. Πόσο cool!


Ακολούθησε τα βήματα και χρονομέτρησε!

  • Μπες στο site της Anytime,
  • Επίλεξε «Κτίριο και Περιεχόμενο» ή «Περιεχόμενο» για το σπίτι σου
  • Δώσε κάποια βασικά στοιχεία του σπιτιού σου και τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί
  • Συμπλήρωσε στο πεδίο κωδικός προσφοράς τον κωδικό Studentlife-SafeHome
  • Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου και
  • Oλοκλήρωσε την αγορά του συμβολαίου σου

Super! Το συμβόλαιό σου θα είναι σε λίγα λεπτά στο email σου!

Προστάτεψε τώρα τα αγαπημένα σου αντικείμενα γρήγορα και πολύ οικονομικά. Μπες εδώ!


3
Βήμα 3ο (και τελευταίο)

Συγχαρητήρια! Το αυτοκίνητο και τα αγαπημένα αντικείμενα του σπιτιού σου είναι ασφαλή! Η Anytime σε ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και σου κάνει δώρο ένα Smartband. Εκπρόσωπος της Anytime θα σε καλέσει για να προγραμματίσετε την παραλαβή του δώρου σου.

Λοιπόν; Είσαι έτοιμος/η να γίνεις Smart Student με την Anytime και να πάρεις την επιλογή της ασφάλισης στα χέρια σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending