fbpx

5 ατάκες από το “Home Alone” που θα ταυτιστείς αν είσαι single τα Χριστούγεννα!

Αποκλείεται να μην έχεις δει και εσύ το “Home Alone” τα Χριστούγεννα! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή περιμένεις υπομονετικά μέχρι να δείξει στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη ταινία και να στρωθείς στον καναπέ με την κουβερτούλα σου για να την απολαύσεις!

Εκτός από την μοναξιά που πέρασε ο Κέβιν τις γιορτές… μόνος στο σπίτι, υπάρχει και η άλλη μοναξιά (η μοναξιά του να μην έχεις ταίρι τις γιορτές).

Αν, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα σε βρίσκουν κι εσένα… “home alone”, λιώνοντας στο Netflix, τότε οι παρακάτω ατάκες από την ταινία “Home Alone” σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα και θα ταυτιστείς μαζί τους αν είσαι single!

Δες τις ατάκες πιο κάτω:

1
Όταν “καταβροχθίζεις” ό,τι βρεις μπροστά σου!

atakes Home Alone
Fresh Movies Quotes-Tumblr

Σίγουρα καταβροχθίζεις και εσύ ό,τι βρεις μπροστά σου αυτές τις μέρες, αφού δεν μπορείς να αντισταθείς στα μελομακάρονα και στου κουραμπιέδες και γενικότερα στα γλυκά των Χριστουγέννων!

Παρ’ όλα αυτά δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα γιατί είσαι single και τρως χωρίς να έχεις τύψεις. Υ.Γ: Το να είσαι single μπορεί να έχει και τα καλά του κάποιες φορές! 😉

2
Όταν ο/η πρώην σου προσπαθεί μάταια να ξαναμπεί στη ζωή σου!

atakes Home Alone
Laser

Τα Χριστούγεννα πολλά άτομα από το παρελθόν έρχονται στο παρασκήνιο, αφού βρίσκουν αφορμή τις γιορτές για να σου ευχηθούν!

Κάποια από αυτά τα άτομα είναι και οι πρώην, οι οποίοι/ες -ίσως- εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία και εμφανίζονται ξανά στην ζωή σου από το πουθενά! Όμως εσένα η αντίδραση σου είναι κάπως όπως την πιο πάνω εικόνα!

3
Όταν είσαι αμέτρητες ώρες μπροστά από την τηλεόραση

atakes Home Alone
Pinterest

Τα Χριστούγεννα, αν δεν μένεις στο πατρικό σου γυρίζεις για να δεις την οικογένειά σου και να περάσετε μαζί τις γιορτινές μέρες…

Αν πάλι μένεις -ήδη- στο πατρικό σου σίγουρα οι παρατηρήσεις δεν λείπουν… Οι γονείς σου σε βλέπουν να κάνεις μαραθώνιο ταινιών και σειρών ξαπλωμένος/η στον καναπέ, αντί να βγεις έξω να γνωρίσεις κόσμο… Σίγουρα σου λένε ότι κάθεσαι αμέτρητες ώρες μπροστά από την TV και σε παροτρύνουν να βγεις λίγο έξω αλλά μάταια, αφού η αντίδραση σου είναι σαν του Κέβιν!

4
Όταν κοιμάσαι όλη μέρα

atakes Home Alone
QuotesGram

Όταν δεν έχεις ταίρι και οι φίλοι σου δεν μπορούν να βγείτε έξω (εκτός από το να βλέπεις σειρές) σε παίρνει ο ύπνος!

Έτσι, κοιμάσαι αμέτρητες ώρες και οι γονείς ή τα αδέρφια σου κάνουν έφοδο στο δωμάτιο σου με την δικαιολογία ότι ήρθαν να τσεκάρουν αν ζεις… αλλά ή δική σου αντίδραση είναι κάπως έτσι. Δεν ενοχλείς κανένα, γιατί το κάνουν αυτοί;!

5
Όταν πας χωρίς συνοδό στα οικογενειακό τραπέζια

atakes Home Alone
QuotesGram

Όταν πας μόνος/η, χωρίς κάποιο… πρόσωπο, στο Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό ρεβεγιόν και οι συγγενείς αρχίζουν τις αδιάκριτες ερωτήσεις που σου σπάζουν τα νεύρα (για ποιο λόγο δεν έχεις σχέση, πώς πάει το πανεπιστήμιο, πότε θα αποφοιτήσεις, κτλ)! Η χειρότερη ερώτηση βέβαια είναι γιατί δεν έχεις σχέση (ενώ εσύ νιώθεις ότι είσαι ακόμη πολύ νέος/α)!

Παρόλο, όμως, που μπορεί να σου σπάζουν τα νεύρα οι αδιάκριτες ερωτήσεις πάντα τους αγαπάς όπως σε αγαπούν και εκείνοι (άσχετα αν κάποτε από μέσα σου ευχήθηκες να μην είχες οικογένεια -σίγουρα- δεν το εννοούσες)!

Γράψε μας σε σχόλιο με ποια από τις ατάκες από το “Home Alone” ταυτίστηκες περισσότερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending