fbpx

Αυτά είναι τα εορταστικά προγράμματα στην κυπριακή τηλεόραση για να δεις φέτος τις γιορτές!

Έχει ξεκινήσει και επίσημα η τηλεοπτική περίοδος των Χριστουγέννων, αφού τα κανάλια διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται κατάλληλα, ώστε να παρέχουν στο κοινό ένα ευχάριστο – εορταστικό πρόγραμμα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα χριστουγεννιάτικα προγράμματα έγιναν γνωστά από νωρίς, στην προσπάθειά των τηλεοπτικών σταθμών να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Γι’ αυτό κι εμείς σου μαζέψαμε μερικά από αυτά που θα προβληθούν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην κυπριακή τηλεόραση και αξίζει να παρακολουθήσεις, για βραδιές διασκέδασης με τους φίλους ή την οικογένεια στο σπίτι!

Δες τα πιο κάτω:

1
Super Music Awards 

Instagram.com/supermusicawards_official

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθούν μέσα από το κανάλι Sigma, τα μουσικά βραβεία της Κύπρου “Super Music Awards”.

Τα βραβεία, έχουν επιστρέψει μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, ωστόσο η φετινή απονομή θα συμπληρώσει το κενό, αφού οι αγαπημένοι Κύπριοι και Έλληνες καλλιτέχνες που βρέθηκαν επί σκηνής ήταν μαγευτικοί!

2
Λούης Night Show – Xmas & New Year’s eve Edition

Ο Λούης Πατσαλίδης έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστές εκπομπές με καλεσμένες, την παραμονή Χριστουγέννων, τις Κύπριες παίκτριες του “The Bachelor”, Άννα και Έλενα. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 24 Δεκεμβρίου, στις 21:15, στον Alpha Κύπρου!

Όσο για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το επεισόδιο προβλέπεται να είναι… φωτιά! Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή και όπως έχει κάνει γνωστό ο Λούης Πατσαλίδης έχει ετοιμάσει ένα special act για τους τηλεθεατές, που θα το απολαύσουν στις 31 Ιανουαρίου, στις  21:15!

Ένα τραγούδι ακόμα 

Ένα μουσικό ταλέντο από την Ελλάδα ή την Κύπρο, συναντάει κάθε εβδομάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Σοφία Βόσσου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Δάντη, τον Άγγελο Διονυσίου και τη Γωγώ Τσαμπά, στις 21:15 το βράδυ στο Omega!

3
Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας

cy.hellomagazine.com/Instagram.com/@petros_iakovidis

«Σ’ αγαπάω σου φώναξα και κοιταχτήκαμε…» Νομίζω έχεις καταλάβει τι πρόκειται να γίνει στον Alpha Κύπρου την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 22:30 το βράδυ μάζι με τον Πέτρο Ιακωβίδη και 40 μοναδικούς καλεσμένους… Μην μου πεις ότι θα το χάσεις!

4
Dancing With the Stars – Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το μαγευτικό show χορού θα κρατήσει συντροφιά σε όσους τηλεθεατές το προτιμήσουν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Omega.

Τα 7 ζευγάρια που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό θα χαρίσουν ένα μοναδικό live, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, ενώ την παρέα θα συμπληρώνουν ο Τόνυ Σφήνος και ο Ηλίας Βρεττός!

5
Just the 2 of Us – Xmas Special

fthis.gr

Ο Νίκος Κοκλώνης, τα ζευγάρια, οι κριτές και εκλεκτοί καλεσμένοι θα είναι live από τις 21:00 την ημέρα των Χριστουγέννων, μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Το “Just the 2 of Us”, κάθε εβδομάδα χαρίζει στο κοινό ένα show υπερπαραγωγή, άρα νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις τι θα συμβεί ανήμερα των Χριστουγέννων!

6
Casa de Mikel – New Year’s eve

ant1.com.cy

Την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου, στις 21.20 ο Μιχάλης Σοφοκλέους και το Casa de Mikel θα αποχαιρετήσουν παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη το 2021. Με χαρά, κέφι και αισιοδοξία θα καλωσορίσουν την καινούρια χρονιά!

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και Χριστίνα Κυριάκου φοράνε τα γιορτινά τους και υπόσχονται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, με το αστείρευτο κέφι τους και τις αμέτρητες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή που θα μας ξεσηκώσει σε ένα πάρτι χωρίς προηγούμενο…

Εσύ ποιο εορταστικό πρόγραμμα θα επιλέξεις να δεις φέτος τις γιορτές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending