fbpx

Κάνουμε throwback στις πιο viral στιγμές του 2021… στην Κύπρο!

Τώρα που το 2021 φτάνει στο τέλος του βρήκαμε την αφορμή να ανατρέξουμε σε μερικές από τις πιο viral στιγμές που ζήσαμε φέτος!

Γενικά, μπορώ να πω πως τζιαι φέτος σαν Κυπραίοι εκαταφέραμεν να δείξουμε τον νου μας στις πλήστες των περιπτώσεων, γι’ αυτό πάμε να θυμηθούμε όλοι μαζί “τα ρεζιλίκια μας” και άλλα top moments που ζήσαμε στην Κύπρο!

Δες πιο κάτω τις πιο viral στιγές του 2021 στην Κύπρο:

1
Εν να προλάβω να κλείσω εμβόλιο ή εν να ππέσει το σύστημα;

Το 2021 ήταν η χρονία που έφτασαν τα εμβόλια κατά της πανδημίας στην Κύπρο. Μόλις μας δινόταν η δυνατότητα, λοιπόν, να κλείσουμε το ραντεβού μας για εμβολιασμό έπρεπε να μοιάσουμε του Ράμπο, αφού αν δεν εβιαζούμασταν, μετά που 1-2 λεπτά η πύλη εμβολιασμού έβγαινε knock out!

Ποιος τη χάρη μας… Εμείς τζιαι το GNTM που πέφτει συνέχεια το σύστημα! Αλλά εν να μου πεις ήταν τζιαι λλίο λογικό, αφού ο καθένας έβαλεν 5-6 συγγενείς να μπουν την ίδια ώρα μέσα στο συστήμα, έτσι ώστε κάποιος που τζιείνους ούλλους να καταφέρει να του κλείσει ραντεβού!

2
«Έξω ο El Diablo»!

Αν είναι ποτέ δυνατόν η Κύπρος να διαγωνιστεί στην Eurovision με τραγούδι που -κατά τους θρήσκους- εξυμνεί τον διάβολο! Εγίναμε ρεζίλι κυριολεκτικά σε ούλλη την Ευρώπη, με τις διαδηλώσεις τζιαι τις πορείες έξω που το ΡΙΚ προκειμένου να αποσυρθεί το τραγούδι!

Τζιαι τζαμέ που ελαλούσαμεν εν πειράζει εν να γυρίσει σε καλό τούτον ούλλο, γιατί οι Ευρωπαίοι θα μας υποστηρίξουν τζιαι εν να πιάμε καλή θέση, ούτε στη δεκάδα εν εμπήκαμε! Μπας τζιαι φέτος πρέπει να πάμε στον διαγωνισμό με κάτι εντελώς αντίθετο πέρκι κερδίσουμε;

3
Εγκαίνια Πλατείας Ελευθερίας και Μακαρίου (επιτέλους!)

Κι όμως είναι πλέον γεγονός! Μετά που 10 χρόνια (!) εγκαινιάστηκε η νέα Πλατεία Ελευθερίας και όχι μόνο. Ο Δήμος Λευκωσίας επήρεν φόρα φέτος τζιαι επαρέδωσε στους Λευκωσιάτες και τη Λεωφόρο Μακαρίου που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τις αλλαγές που εγίναν (#oups)!

Ελπίζω το 2022 να μεν αποφασίσουν να ανακαινίσουν τζιαι την οδό Λήδρας ή την Πλατεία Φανερωμένης, γιατί εν να φκούμεν ούλλοι στη σύνταξη ώσπου να μας τις παραδώσουν έτοιμες.

4
Ο Πάπας επισκέφθηκε Κύπρο και Ελλάδα (τζιαι χαζίρι να μεν φύει)

Μέσα στα τόσα που έγιναν στην Κύπρο το 2021 είχαμε και την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου ή αλλιώς «ποντίφικα». Νομίζω ούλλους λλίο – πολλά εταλαιπώρησεν μας τούτη η επίσκεψη, αφού εκλείσαν δρόμοι τζιαι η κίνηση ήταν ένα δράμα…

Εμείς τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί, διότι μόνο τους δρόμους μας εκλείσαν, στην Ελλάδα ήταν να εκλείαν τζιαι το νοσοκομείο, αφού κατά την αποχώρησή του εσκόνταψεν πάνω στις σκάλες του αεροπλάνου. Απλά φανταστείτε τι θα εγίνετουν αν έπεφτε που τζιπάνω!

5
Το μνημείο της πατά-τα-τα-τας

Στην Ελλάδα έχουν τον Παρθενώνα, στην Αμερική το Άγαλμα της Ελευθερίας, στην Αίγυπτο τις πυραμίδες, στην Ιταλία τον πύργο της Πίζας τζιαι στην Κύπρο… την πατάτα της Ξυλοφάου! Εεε όι πέτε μου, τι είναι τούτα ούλλα μπροστά στην πατάτα μας ολάν;

Εγώ λαλώ σας μέσα στο 2022 (εκτός από την ολοκλήρωση του μνημείου, γιατί είπαμεν ακόμα είναι ημιτελές), εν να προχωρήσουν τζιαι άλλα χωριά της Κύπρου στη δημιουργία αντίστοιχων μνημείων. Για παράδειγμα, στη Δερύνεια εν να βάλουν φράουλα, στη Σωτήρα κολοκάσι, σε κανένα χωρίο της Πάφου… λουκκούμι. Εν θέλω να φανταστώ μόνο τι εν να δούμε στο χωριό που φημίζεται για το αγγούρι του!

6
Προσοχή… «έρχεται η Κάρμελ»!

Μια φορά είπαν μέσα σε τούτον τον τόπο να μας προειδοποιήσουν για ένα έντονο καιρικό φαινόμενο, ώστε να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα τζιαι τη φίλη μας την Κάρμελ σε κάποιες περιοχές της χώρας… έπιασεν την το κόκκινο!

Από την άλλη, στις υπόλοιπες που είπε να δώκει τον γυρό της ήταν ένα πράμα σαν να λέμε, πέρασε και δεν ακούμπησε! Είπαν μας να φορτίσουμε τα κινητά, γιατί εν θα έχουμε ρεύμα, να μεν παρκάρουμε κάτω που δέντρα, γιατί εν να πέσουν πάνω μας τζιαι μαντέψετε… Εν έγινε τίποτε, ήταν απλά μια μέρα με βροχή τζιαι αέρα. Ευτυχώς δηλαδή!

7
Back to uni… and not only!

Ε ναι! Το 2021 ήταν η χρονιά που επιστρέψαμε επιτέλους πίσω στα πανεπιστήμια και φυσικά η ομάδα του StudentLife ήταν εκεί και σε υποδέχθηκε με τα πιο hot welcome packs!

Εκτός από το πανεπιστήμιο φυσικά, επιστρέψαμε και κατά κάποιο τρόπο στην κανονικότητα, αφού άρχισαν να γίνονται και πάλι συναυλίες στο νησί μας και να λειτουργούν τα νυχτερινά μαγαζία. Κάπου εδώ, όμως, θέλω να πω πως ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιον λόγο η Πάολα ακούσεν το βρισίδι της ζωής της μετά τη συναυλία της στο Nava το Καλοκαίρι!

Με ποια viral στιγμή του 2021 γέλασες περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending