fbpx

“Peaky Blinders”: Επιτέλους έρχεται η 6η σεζόν & ανυπομονούμε να δούμε το τέλος! (trailer)

Πάει πολύς καιρός από τον Οκτώβρη του 2019, όταν και κυκλοφόρησε η 5η σεζόν της σειράς “Peaky Blinders”. Από τότε μοιάζει σαν να πέρασε μια αιωνιότητα που είδαμε τους αγαπημένους πρωταγωνιστές στις οθόνες μας!

Ευτυχώς η αναμονή σύντομα θα τελειώσει, καθώς η γκανγκστερική παρέα από το Birmingham επιστρέφει για το μεγάλο φινάλε της σειράς κι εκεί αναμένεται… να τα δούμε όλα.

Κι όταν λέμε σύντομα… εννοούμε πολύ σύντομα, συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου! Γι’ αυτό σου έχουμε το πρώτο επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν των “Peaky Blinders”!

Δες πιο κάτω το επίσημο trailer & τι να περιμένεις από την τελευταία σεζόν:

Τι λες να κάνεις από τώρα ένα refresh τους προηγούμενους κύκλους, μιας και το πιο πιθανόν είναι να μην θυμάσαι τίποτα… τόσος καιρός που έχει περάσει!

Νέοι χαρακτήρες, αλλά και οι μοναδικοί πρωταγωνιστές (ο καθένας με τον ρόλο του), εμφανίζονται στο συναρπαστικό trailer της σειράς… που αγαπήθηκε όσο λίγες!

O Michael έχει μεγαλώσει… Ο Arthur δείχνει να μεγάλωσε λίγο περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε… Η Ada διατηρεί τη φινέτσα της, ενώ ευχάριστη εντύπωση προκαλεί η επιστροφή του μοναδικού Alfie Solomons (Tom Hardy) και της γλυκύτατης και πολυαγαπημένης Esme (Aimee-Ffion Edwards)!

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Steven Knight, που βρίσκεται ακόμη στο τιμόνι, έχει δώσει μια υπόσχεση, αφού πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν έως σήμερα που θα λατρέψουν όλοι οι φανς της σειράς»!

Το φινάλε της σειράς -όπως θα έχεις ήδη καταλάβει- αναμένεται να είναι συναρπαστικό, καθηλωτικό και πολύ ανατρεπτικό.

P.S: Μην ξεχνάς ότι με το τέλος της 6ης σεζόν έρχεται και spin off σειρά για τους “Peaky Blinders”, καθώς και ταινία!

Ανυπομονείς κι εσύ για το μεγάλο φινάλε της σειράς “Peaky Blinders”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending