fbpx

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Frederick!

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών στις 14 Φεβρουαρίου

Το Πανεπιστήμιο Frederick πραγματοποιεί διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου στις 19:00, με θέμα τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Η παρουσίαση απευθύνεται σε γονείς, μαθητές/τριες και απόφοιτους/ες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διερευνούν επιλογές σπουδών.

Η επιλογή Πανεπιστημίου είναι μια σημαντική απόφαση ζωής. Στην παρουσίαση, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες για τις πέντε Σχολές και τα περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Frederick. Θα ενημερωθούν, επίσης, για τις υποτροφίες που μπορούν να διεκδικήσουν βάσει ακαδημαϊκής ή αθλητικής επίδοσης και την οικονομική βοήθεια που μπορούν να έχουν βάσει κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων.

Στη διαδικτυακή παρουσίαση θα γίνει ειδική αναφορά στα μέτρα που έχει λάβει το Πανεπιστήμιο για αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας και στη μέχρι σήμερα επιτυχημένη εφαρμογή της διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά. Μετά την παρουσίαση, η ομάδα του Πανεπιστημίου θα δεχθεί ερωτήσεις από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση με εγγραφή στον σύνδεσμο https://bit.ly/3r3HHwr.

Το Πανεπιστήμιο Frederick δέχεται αιτήσεις εγγραφής για τον νέο κύκλο σπουδών, που αρχίζει στις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Για διευθέτηση προσωπικής συνάντησης με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Εισδοχής, τηλ. 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός) ή μέσω email στο info@frederick.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending