fbpx

Τo Instagram «πειραματίζεται» και δοκιμάζει άλλη μια αλλαγή που θυμίζει… TikTok!

Το Instagram φαίνεται να «περνάει τη φάση του» τώρα τελευταία, αφού δοκιμάζει διάφορες «πειραματικές» αλλαγές, οι οποίες φυσικά αν πετύχουν σιγά-σιγά θα φτάσουν σε όλους τους χρήστες!

Λίγες ημέρες πριν, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι δοκιμάζει να φέρει πίσω τη χρονολογική σειρά στο feed κι αυτό είναι κάτι που -ίσως- δεν ακούγετε και τόσο κακό.

Τώρα, όμως, μαθαίνουμε ότι το Insta -για άλλη μια φορά- παίρνει έμπνευση από το TikTok και σχεδιάζει να φέρει το κάθετο scrolling στα stories του, στα οποία μέχρι στιγμής κάνουμε swipe left ή swipe right!

Δες πιο κάτω τι αλλαγή πρόκειται να κάνει το Instagram:

Πρόκειται, λοιπόν, για το γνωστό σε όλους μας scroll down, το οποίο εκτός από το TikTok έχει υιοθετήσει πλέον και το Instagram, αφού η αλλαγή έχει γίνει ήδη στη Βραζιλία και την Τουρκία.

Οι χρήστες παρατήρησαν ότι για να μεταβούν από το ένα story στο άλλο, πρέπει να σκρολάρουν προς τα κάτω αντί για swipe right/left!

Η εταιρεία έχει τοποθετηθεί κι επίσημα επί του θέματος, δηλώνοντας πως εξετάζει αυτό το χαρακτηριστικό από τον Φεβρουάριο του 2021, όμως, δεν είναι διαθέσιμο προς το ευρύ κοινό.

Όπως όλα τα new updates δοκιμάζεται πρώτα σε accounts ορισμένων χρηστών και από την ανταπόκριση, αλλά και τη λειτουργικότητά που θα έχει θα εξαρτηθεί και το μέλλον του scroll down στο Instagram!

Εσένα θα σε βόλευε καλύτερα αυτή η αλλαγή στα stories που μοιάζει με το TikTok;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending