fbpx

Η 26χρονη Gabby σπούδασε, δούλεψε αλλά… τώρα βγάζει $170,000 τον χρόνο ταξιδεύοντας!

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια, σωστά; Φαντάστηκες ποτέ, όμως, στα 26 σου χρόνια κι ενώ έχεις ήδη μια καλή δουλειά, να τα παράταγες όλα μόνο και μόνο για να ταξιδέψεις στον κόσμο;

Η 26χρονη Gabby Beckford, όχι απλά το σκέφτηκε, αλλά το εφάρμοσε και στην πράξη! Πιο συγκεκριμένα, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια Βιοϊατρικής Μηχανικής δημιούργησε το travel blog packslight.com!

Έτσι συνειδητοποίησε πως αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει στη ζωή της είναι να ταξιδεύει και να μοιράζεται της εμπειρίες της. Ωστόσο, η full time ενασχόλησή της με το blog ήρθε σταδιακά!

Δες πιο κάτω την πορεία που ακολούθησε η Gabby:

Η Gabby δεν ξύπνησε ένα πρωί και ξεκίνησε να ταξιδεύει, αφήνοντας πίσω τη δουλειά της. Όπως η ίδια είπε, για αρχή μάζεψε ένα ποσό $15.000 από διάφορες δουλειές που έκανε, όπως dog-sitting, freelance γράψιμο και social media managing!

Παράλληλα, ζούσε με γονείς και συγκατοίκους, για να μειώνει τα έξοδα της, μιας και στα πρώτα στάδια του blog δεν είχε κανένα απολύτως εισόδημα. Τα πρώτα χρήματα ήταν μόλις $2.000 και ήρθαν το 2018. Το 2019 είχε φτάσει στις $8.000!

Έτσι, το 2020 αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να αφοσιωθεί στο travel blogging. Όπως δήλωσε, τον πρώτο χρόνο κατάφερε να κλείσει 6 συνεργασίες και η αξία της κάθε μιας ήταν $3.000!

@packslight

habibti come with me ❤️?? #wadirum #solotravel

♬ Come With Me – Surfaces & salem ilese

 

Το 2021 και αφού τα ταξίδια έγιναν ευκολότερη υπόθεση “μετά” την πανδημία, οι συνεργασίες της διπλασιάστηκαν. Έκλεισε, δηλαδή 12 συνεργασίες, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι τα έσοδά της για την κάθε μια αυξήθηκαν στις $10.000!

Μην προσπαθείς να κάνεις τους υπολογισμούς, γιατί η Gabby αποκάλυψε πως το 2021 κέρδισε συνολικά $170.000! Ανάμεσα στις χώρες που ταξίδεψε το 2021 ήταν και η Κύπρος, και όπως είδαμε στο Instagram της επισκέφθηκε όλες τις πόλεις! Ενθουσιάστηκε με τα καταγάλανα νερά στις παραλίες μας, αλλά η συνολική της εμπειρία ήταν απλά “ΟΚ” όπως διαβάσαμε! Φαίνεται δεν θα πήγε σε καμιά καλή ταβέρνα!?

Για το 2022 έχει βγάλει μέχρι στιγμής $30.000 και στόχος της είναι να κερδίσει τα διπλάσια ή και τριπλάσια λεφτά από το 2021. Οι λογαριασμοί της στα social media μετρούν δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους με το προφίλ της στο Tik Tok να έχει ξεπεράσει τους 250,000 και στο Instagram τους 50,000!

@packslight

Monday reminder 🙂 #travelcontentcreator

♬ original sound – Gabby | Travel + Scholarships

Αν μετά από όλα αυτά, ενδιαφέρεσαι να ακολουθήσεις τα χνάρια της Gabby, τότε πρέπει να μάθεις και τα μυστικά που την οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία και μάντεψε… Τα έχει αποκαλύψει!

Σύμφωνα με την Gabby, λοιπόν, θα πρέπει:

  • να προσδιορίζεις το «γιατί» προτού ξεκινήσεις κάτι,
  • να είσαι αποφασιστικός/η
  • να δέχεσαι τα λάθη και
  • να μελετάς πολύ καλά το κοινό και τους πιθανούς πελάτες σου!

Σίγουρα σου άρεσε η ιστορία της Gabby… Μην βιαστείς να αφήσεις τις σπουδές ή τη δουλειά σου, αλλά αν έχεις μια ιδέα δούλεψε την λίγο στο μυαλό σου… και πού ξέρεις!?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending