fbpx

TikTok: Νέο challenge για να βρεις κρυμμένα χρήματα σε κάθε γωνιά της Κύπρου! (video)

Μέσα από την εφαρμογή TikTok μάθαμε και δοκιμάσαμε πολλά και διάφορα “challenges”. Αυτήν τη φορά ανακαλύψαμε ένα διαφορετικό challenge από τα συνηθισμένα και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

Αν ξέμεινες από χρήμα, τότε το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από τον λογαριασμό @treasurehuntercy, σου έχει τη λύση! Ένας χρήστης της πλατφόρμας (ο οποίος παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής) αποφάσισε να τοποθετήσει χαρτονομίσματα των 10, 20 και 50 ευρώ σε διάφορα σημεία της Κύπρου, προκαλώντας μας να τα βρούμε!

Στα βίντεο, φαίνεται η τοποθεσία και η ώρα που τοποθετήθηκε το χαρτονόμισμα. Φυσικά, τα βιντεάκια προκάλεσαν χαμό στους Κύπριους/ες χρήστες του TikTok, με πολλούς να γράφουν να βάλει περισσότερα χρήματα και άλλους να ρωτάνε πότε θα πάει και στην πόλη τους.

Ο χρήστης που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό @treasurehuntercy, απάντησε σε πολλά απ’ αυτά τα σχόλια, αφού αρχικά ξεκίνησε από σημεία της Λεμεσού, ενώ σιγά – σιγά “εξαπλώνεται” και σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο!

Δες πιο κάτω τα βίντεο που δείχνουν το καινούριο challenge:

@treasurehuntercy FREE MONEY! The first treasure hunt has began ? find the money and it’s yours! #treasurehunt #freemoney #money #giveaway #cyprus #limassol ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

@treasurehuntercy FREE MONEY! The second treasure hunt has begun! Find the money and it’s yours! #treasurehunt #freemoney #money #giveaway #cyprus #limassol ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

@treasurehuntercy FREE MONEY! The third treasure hunt is live!Find the money and it’s yours! #treasurehunt#freemoney #money #giveaway #cyprus#limassol #fun ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητα των χαρτονομισμάτων. Είναι προσωπική ευθύνη και επιλογή του καθενός αν θα ακολουθήσει το challenge ή όχι.

Γράψε μας σε σχόλιο αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις κι εσύ το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για να βρεις τα χρήματα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending