fbpx

Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι TikTokers του κόσμου – Θα πάθεις πλάκα με τα ποσά!

Το TikTok ήρθε για να μείνει στις ζωές μας και πέρα από ένα ψυχαγωγικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για κάποιους αποτελεί ολόκληρη επιχείρηση (κυριολεκτικά)!

Είναι γνωστό ότι πολλοί έχουν έσοδα από την εφαρμογή, λόγω του μεγάλου αριθμού των followers, που οδηγεί διάφορες επιχειρήσεις να συνεργαστούν μαζί τους. Έχεις σκεφτεί, όμως, ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που παίρνει κάποιος από το TikTok;

Πάρε μια βαθιά ανάσα και δες πιο κάτω τους 5 πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers για το 2021 (σε μια αντιστραμμένη λίστα, άρα μείνε μέχρι το τέλος για να δεις ποιος βρίσκεται στην κορυφή) και τα συνολικά κέρδη που είχαν. Πάντως εγώ σου λέω από τώρα να δεις την εφαρμογή με άλλο μάτι…

Δες πιο κάτω τους πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers και τα ποσά που παίρνουν:

@joshrichards

Sike ain’t gotta girl but this photo go crazy

♬ Moth To A Flame – Swedish House Mafia & The Weeknd

Για να μην νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες βγάζουν αρκετά από το TikTok στην 5η θέση της λίστας βρίσκεται ένας άντρας (και ομορφόπαιδο παρεμπιπτόντως)! Ο Josh, λοιπόν, έχει κερδίσει 5 εκατομμύρια δολάρια για το 2021 και οι ακόλουθοι του έχουν ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια!

Είναι μόλις 19 χρονών και έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνίες με εταιρίες όπως η Amazon και η Cash App. Έχει λανσάρει τα δικά του ενεργειακά ποτά και έχει ιδρύσει επίσης τη δική του εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων, “Animal Capital”!

@bellapoarch

I don’t think I’d pass the first round?

♬ Girl I love it when we x Squid Game – ✨it’s Deogers ✨

Η 24χρονη είναι η 3η από τους influencers με τους περισσότερους followers (πάνω από 87 εκατομμύρια) της πλατφόρμας, αλλά τα οικονομικά της την κατατάσουν στην 4η θέση με 5 εκατομμύρια δολάρια κέρδος για το 2021!

Η καταγωγή της είναι από Φιλιππίνες, αλλά μεγάλωσε στο Τέξας των ΗΠΑ. Έχει συνεργαστεί για διαφημιστικά με την Prada, την Google ακόμη και το Tinder και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Build a Bitch”!

@addisonre

who’s excited for @itembeauty new canvas travel bag?! ? #itemcofounder bit.ly/whoisaddison

♬ SAN FRANCISCO – Westover

Το 2021 πρωταγωνίστησε στην ταινία “He’s All That” του Netflix, κάνοντας το υποκριτικό της ντεμπούτο. Ωστόσο, δεν νομίζω να έβγαλε περισσότερα λεφτά από το Netflix παρά στο TikTok, από το οποίο κέρδισε 8.5 εκατομμύρια δολάρια!

Η μεγαλύτερη συνεργασία της με brand είναι αυτή με την American Eagle και έχει λανσάρει επίσης τη δική της σειρά καλλυντικών. Όσο για τους ακόλουθους της, έχει ξεπεράσει τα 86 εκατομμύρια!

@matthewquintan4

@dixie sounded really good last night!! I was pleasantly surprised! #dixiedamelio

♬ original sound – Matthew Quintana

Σίγουρα θα ξέρεις την Charli, αλλά την Dixie; Αν δεν το πρόσεξερες είναι αδερφές (σαν να λέμε δηλαδή… οικογενειακή επιχείρηση) και κάνει καριέρα και ως ποπ τραγουδίστρια,  έχοντας δύο επιτυχίες τόσο στα charts όσο και στο TikTok, τα “F***k Boy” και “Psycho”!

Οι ακόλουθοι της έχουν πλησιάσει τα 57 εκατομμύρια και τα έσοδα που είχε από το TikTok το 2021 ακούμπησαν τα 10 εκατομμύρια δολάρια!

@charlidamelio

dc @dariushickman_

♬ GOODIES x WORK BY MISSY ELLIOT REMIX – JRBITZ

Είναι η βασίλισσα του TikTok, αφού έχει τους περισσότερους ακόλουθους και βρίσκεται φυσικά στην 1η θέση της λίστας. Με πάνω από 134 εκατομμύρια followers, λοιπόν, το 2021 κέρδισε 17.5 εκατομμύρια δολάρια (μόνο) από την εφαρμογή!

Μερικοί από τους συνεργάτες της είναι η Invisalign, Morphe, Dunkin’ Donuts κ.α. Αρκετά βιντεάκια τα κάνει με την αδελφή της Dixie, λανσάροντας το δικό τους brand ρούχων, ενώ ετοιμάζουν και τη δική τους τηλεοπτική σειρά!

Ραντεβού… στο TikTok (πέρκι φκάλουμε τζιαι εμείς έτσι χρήμα κάποια μέρα)! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending