fbpx

Κινέζα φοιτήτρια γίνεται viral στο YouTube τραγουδώντας στα ελληνικά… Παπαρίζου και Νίνο!

Η Γουάγκεν Γου είναι Κινέζα YouTuber, η οποία έχει «υιοθετήσει» το ελληνικό όνομα Ελπίδα, αφού παρακολουθεί το τμήμα Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και όπως φαίνεται οι σπουδές της την έχουν εμπνεύσει!

Στο κανάλι της στο YouTube, λοιπόν, η Ελπίδα ανεβάζει videos στα οποία μιλά και τραγουδά σε άπταιστα ελληνικά… Έλενα Παπαρίζου και Νίνο Ξυπολητά, δηλώνοντας μεγάλη λάτρης της ελληνικής μουσικής, αλλά και παράδοσης.

Όπως δηλώνει σε συνέντευξή της, σκοπός της είναι να φέρει κοντά τις δύο χώρες, μεταδίδοντας την αγάπη της για την Ελλάδα στους συμπατριώτες της και συστήνοντας στο ελληνικό κοινό τη δική της πατρίδα.

Δες τα βιντεάκια που έγιναν viral:

Είναι εξίσου εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Ελπίδα δεν ερμηνεύει απλά τα τραγούδια, αλλά φτιάχνει και εμφάνταστα video clips, ώστε να συνοδέψει τα τραγούδια της.

Μάλιστα στο πιο πάνω video εμφανίζεται με το αγόρι της, μιας και το τραγούδι μιλάει για έρωτα! Αχ τι μας θύμισες ρε Ελπίδα… Κάθε έφηβος έβλεπε το video clip του Νίνο και ταξίδευε σε νησιά που δεν τα είχε ούτε ο χάρτης. 😉

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και να ακούσουμε κι άλλα ελληνικά σουξέ, φυσικά από τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες ερμηνίες της Ελπίδας! Ποιο λες να είναι το επόμενο τραγούδι που θα επιλέξει;

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που Ασιάτες δείχνουν την προτίμησή τους σε ελληνικά τραγούδια, αφού και το συγκρότημα «Pyramidos», που αποτελείται από 4 Ιάπωνες, το 2018 – 2019 είχε γίνει viral, τραγουδώντας το «Βρε Μελαχρινάκι», έπειτα το «Μαρία με τα κίτρινα» και «Τα καγκέλια» (κι αν δεν το θυμάσαι, απόλαυσέ το πιο κάτω)!

Πώς σου φαίνονται οι ερμηνίες της Ελπίδας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending