fbpx

Netflix: Το “Toy Boy” επέστρεψε με νέους ηθοποιούς που θα «ανάψουν» περισσότερο τα αίματα!

Νιώθεις και εσύ ότι έχεις εξαντλήσει ό,τι σειρά και ταινία υπάρχει στο Netflix τον τελευταίο καιρό; Εκεί που νομίζες ότι δεν θα έχεις κάτι να δεις πλέον, η αγαπημένη πλατφόρμα μας ενημέρωσε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του “Toy Boy”!

Στη 2η σεζόν, όπως θα δεις και εσύ στο trailer, θα υπάρξουν κάποιες πολύ δυνατές προσθήκες ηθοποιών. Ενώ ο Hugo προσπαθεί να βρει τον υπεύθυνο πίσω από όλα, θέλοντας ταυτόχρονα να πάρει εκδίκηση για ό,τι συνέβη στην Triana. Την ίδια ώρα, η Macarena προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον εθισμό της στο σεξ.

Πιο κάτω σου έχουμε και το official trailer που θα σου δώσει μια γεύση για το τι να περιμένεις…

Δες το trailer και ετοιμάσου για την πρεμιέρα που περίμενες καιρό τώρα:

Η 2η σεζόν της σειράς “Toy Boy”, λοιπόν, κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Netflix φυσικά, με 10 ολοκαίνουρια επεισόδια και όπως αντιλαμβάνεσαι από το trailer… οι εξελίξεις που θα δούμε θα είναι πολλές και «θα ανάψουν (κι άλλο) τα αίματα»!

Οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε φέτος να εισβάλλουν στη σειρά είναι η Federica Sabatini, γνωστή πρωταγωνίστρια στο Netflix της Ιταλίας και ο Lex González (από τη σειρά “The Prince”), των οποίων ο ρόλος δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρα γνωστός.

Άλλα ονόματα που όπως φημολογείται θα εμφανιστούν στη 2η σεζόν είναι και οι: Enrique Arce (La Casa De Papel), Paco Marn (Journalists), Ibrahim Al Shami (Valeria), Toni Zenit (Hache), and Juan Betancourt (Hache), Michele Morrone (365 Days). Για να δούμε… ποιους θα δούμε! 😉

Η αναμονή τελείωσε! Εσύ θα δεις τη 2η σεζόν του “Toy Boy”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending