Στην Ελλάδα το ομορφότερο χωριό της Ευρώπης με βάση τα posts του κοινού στα social media!

oia best village in Europe
Twitter.com/@T_Bazotis

Ως γνωστόν η Ελλάδα είναι από τις ομορφότερες χώρες και τα ελληνικά νησιά έχουν πάντα μια θέση στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς (όπως η Κρήτη που είναι στην πεντάδα των top προορισμών για το 2022)!

Μετά την καταμέτρηση του αριθμού των φορών που δημοσιεύτηκαν εικόνες από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, που πραγματοποίησε ο οργανισμός uswitch.com, την τιμιτική του έχει άλλο ένα Ελληνικό νησί. Εκεί, λοιπόν, σύμφωνα με τα posts του κοινού στα social βρίσκεται το πιο όμορφο χωριό της Ευρώπης!

Αν βιάζεσαι να ετοιμάσεις βαλίτσες για διακοπές, τότε μάθε πως αυτό το νησί βρίσκεται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου που θέλει να ταξιδέψει το καλοκαίρι (και ειδικά των Κυπρίων)!

Μάθε ποιο είναι το ομορφότερο χωριό της Ευρώπης:

kostarazi24.blogspot.com

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, χάρισαν την πρώτη θέση στην Οία της Σαντορίνης, χρίζοντάς την ως το ομορφότερο χωριό της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα συγκέντρωσε πάνω από 1,6 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram και στο Pinterest… Ε με τέτοιο ηλιοβασίλεμα πώς να μην κατακτήσει την πρωτιά;!

Η λίστα των 10 ομορφότερων χωριών στην Ευρώπη:

uswitch.com

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι στην 7η θέση βρέθηκε η Φολέγανδρος, με 154,222 συνολικές αναρτήσεις σε Instagram και Pinterest.

Όπως καταλαβαίνεις, το hit της Ελένης Φουρέιρα έβαλε σίγουρα το χεράκι του χαχαχα… Όχι πως αν δεν κυκλοφορούσε το τραγούδι δεν θα είχε μια θέση στη λίστα, αλλά το «αεράκι» πρέπει να έκανε πολλά «αγοράκια λαίμαργα» (και κοριτσάκια) να πάνε στη Φολέγανδρο! 😉

Εσύ πού θα ήθελες να πας διακοπές… Οία ή Φολέγανδρο;