fbpx

Vegan TikToker δεν βάζει σαμπουάν στα μαλλιά της για έξι χρόνια & το αποτέλεσμα σοκάρει!

Το λούσιμο των μαλλιών μπορεί να μην είναι καθημερινή ανάγκη, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες που τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται όσο το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μια εβδομαδιαία -τουλάχιστον- ανάγκη!

Κι ενώ, λοιπόν οι περισσότεροι δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι δεν θα βάλουμε σαμπουάν στα μαλλιά μας έστω 1-2 φορές την εβδομάδα, μια TikToker και συγκεκριμένα “hair influencer”, δεν βάζει σαμπουάν στα μαλλιά της εδώ και 6 χρόνια!

Τα αποτελέσματα σοκάρουν και προκαλούν μεγάλη συζήτηση μεταξύ των ακολούθων της στο TikTok, καθώς μοιράζεται μέσω βίντεο την καθημερινότητά της ως vegan και ως άνθρωπος που επιλέγει να μην χρησιμοποιεί σαμπουάν ή conditioner.

Δες πιο κάτω τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί σαμπουάν & ποιο είναι το αποτέλεσμα:

@veggieshredder

And I’m here to give u all the tips !! ? #howto #selfcare #selfcareroutine #healthy #vegan #healthyliving

♬ original sound – tha_boys1

Η Laura Ashley, ισχυρίζεται ότι τα μαλλιά της από «ίσια σαν καρφίτσες» έγιναν κατσαρά, χάρη στην εγκατάλειψη των παραδοσιακών καθαριστικών (σαμπουάν) και στην υιοθέτηση μιας vegan διατροφής!

Μάλιστα η νεαρή κοπέλα αναφερόμενη στα σαμπουάν που είναι «φορτωμένα με χημικά», δήλωσε ότι «εάν δεν μπορώ να το προφέρω ή δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από αυτό»!

Η ίδια, λοιπόν, πριν πάρει την απόφαση να σταματήσει να χρησιμοποιεί σαμπουάν, έθεσε το εξής ερώτημα στον εαυτό της: «Πρέπει πραγματικά να βασιστούμε σε όλα αυτά τα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ»;

Επίσης σημειώνει ότι, «δεν υπάρχει περίπτωση να ζούμε όλο αυτό το διάστημα στην ιστορία και ξαφνικά όλοι να χρειάζονται ένα σαμπουάν με 50 συστατικά»… Έτσι αποφάσισε να ερευνήσει προσωπικά το θέμα!

@veggieshredder

Reply to @vanilibra gotta start with diet first imo #hairtutorial #haircare #howto #tips #healthyliving #healthylifestyle

♬ original sound – Laura Ashley

Ορισμένα συστατικά που έχουν τα συμβατικά καθαριστικά – είτε φυσικά, όπως αιθέρια έλαια, είτε συνθετικά, όπως το συντηρητικό παραβένες, είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό ή άλλη πιθανή βλάβη με την πάροδο του χρόνου.

Έρευνες δεν έχουν βρει κανένα κλινικό λόγο για τον οποίο ο τακτικός καθαρισμός με τα περισσότερα είδη σαμπουάν είναι αναγκαστικά επιβλαβής. Την ίδια ώρα, όμως, δεν υπάρχει κανένας που να λέει ότι είναι και αναγκαία στους ανθρώπους!

«Ήθελα πραγματικά να δω αν μπορώ να το κάνω μόνη μου», είπε η Ashley, η οποία ξεκίνησε να λούζει τα μαλλιά της με υποτυπώδη διαλύματα καθαρισμού, φτιαγμένα με συστατικά από το δικό της ντουλάπι, όπως μηλόξυδο και μαγειρική σόδα!

@veggieshredder

Good as a mug #rawvegan #vegan #rawveganrecipes #veganrecipes #healthyliving

♬ original sound – Laura Ashley

Τώρα, η υγιεινή των μαλλιών της περιορίζεται μόνο σε νερό, φυσικά έλαια για την προστασία των άκρων και ένα καθημερινό βούρτσισμα με μια χτένα με φαρδιά δόντια, συν την περιστασιακή σπιτική μάσκα μαλλιών!

«Όποια κι αν είναι η γνώμη των ανθρώπων για εμένα και τα μαλλιά μου, διαβάζω τα σχόλια που ξεσπούν», είπε, προσθέτοντας ότι τα μαλλιά της είναι «ίσως ένα από τα μόνα πράγματα για τα οποία μου κάνουν κομπλιμέντα». Επιπλέον, η Ashley διευκρίνισε: «Ποτέ δεν μου είπαν ότι βρωμούσα»!

Πώς σου φάνηκε η ιστορία της Ashley; Εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο στα μαλλιά σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending