Το ταίρι σου έχει συνέχεια όρεξη για «τρελίτσες»; Μάλλον ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια!

Freepik.com

Αν και η διάθεση για σεξ αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και γενικότερα τις καταστάσεις που ζούμε, υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που το σκέφτονται 24/7!

Έχουν πάντα διάθεση, είτε είναι single, είτε σε σχέση και ψάχνουν συνέχεια αφορμή για να βρεθούν σε τρυφερά και καυτά τετ-α-τετ με το ταίρι τους, καθώς δεν θέλουν να χάνουν ευκαιρία.

Αν, λοιπόν, ο/η σύντροφός σου έχει όρεξη «τρελίτσες» όποτε βρίσκεστε, τότε πιθανότατα ανήκει σε κάποιο από τα πιο κάτω ζώδια! 😉

Δες πιο κάτω ποια 3 ζώδια σκέφτονται το σεξ… συνέχεια:

1Σκορπιός

Το γεγονός ότι ο σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο δεν είναι μυστικό. Έχει πάντα ερωτική διάθεση, αλλά αυτό που -ίσως- δεν ξέρεις είναι ότι δεν θα την εκτονώσει με οποιοδήποτε παρτενέρ, καθώς αποζητά τη συναισθηματική επικοινωνία και βλέπει το σεξ ως εμπειρία και όχι απλά σαν εκτόνωση!

2Κριός

Εδώ μιλάμε για άλλη περίπτωση! Ο κριός είναι τόσο περιπετειώδης και παρορμητικός που βλέπει (σχεδόν) τα πάντα σαν εμπειρίες ζωής… Δοκιμάζει διαφορετικούς παρτενέρ και στόχος του είναι να περάσουν όλοι αξέχαστα, είτε μιλάμε για μια σύντομη σεξουαλική πράξη, είτε για πιο απολαυστική!

3Λέων

Αν γνωρίσεις έναν Λέοντα και του πεις πόσο υπέροχος, πανέμορφος και πανέξυπνος είναι, το πιθανότερο είναι ότι τον έχεις κερδίσει! Κάπως έτσι λειτουργεί και στο σεξ… Θέλει να ακούει λόγια θαυμασμού, όμως, ξέρει πολύ καλά πώς θα σου το ανταποδώσει (και με το παραπάνω)!

Έχεις προσωπική εμπειρία με κάποιο από τα παραπάνω ζώδια; 😉