fbpx

Σκέφτεσαι να κάνεις piercing; 5 τάσεις της μόδας που ξεχωρίζουν φέτος στα σκουλαρίκια!

Θες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις (εκτός από το κλασσικό… δηλαδή μια απλή αλλαγή στα μαλλιά);

Μπορείς να παίξεις με διάφορα αξεσουάρ, αφού θα δώσουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνισή σου! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς σκουλαρίκια, τα οποία έγιναν ξανά η νέα τάση της μόδας!

Δες 5 τάσεις της μόδας στα σκουλαρίκια που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις:

1
Snakebites

Glamour

Πρόκειται για δύο τρυπήματα πολύ κοντά μεταξύ τους στο αυτί (όπως μπορείς ναν δεις και από τη φωτογραφία).

Το piercing αυτό έγινε δημοφιλές χάρη στην Kaia Gerber, το 2019 κι από τότε αποτελεί trend κάθε χρόνο από τότε. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, διακριτικό, αλλά και πολύ ιδιαίτερο!

2
Τριλογία

Teen Queen- Queen.gr

Η «τριλογία» είναι πολύ στη μόδα και τη φετινή χρονιά, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να «παίξεις» με τα σκουλαρίκια, επιλέγοντας διαφορετικά μήκη και σχέδια!

Όπως μπορείς να καταλάβεις και από το όνομα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τρία διαφορετικά είδη σκουλαρικιών το ένα δίπλα στο άλλο.

3
Flat Helix

Woman TOC

Πάμε στον άνω λοβό του αυτιού και σε κάτι πιο εκκεντρικό… Είναι ιδανική επιλογή για ένα μικρό σκουλαρίκι με πιο ιδιαίτερο σχέδιο όμως. 

Φυσικά, η διαδικασία είναι λίγο επίπονη (όπως για τα περισσότερα piercings, άλλωστε) γι’ αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος/η ότι το θες πραγματικά!

4
Septum

Tats n Rings

Το συγκεκριμένο piercing στη μύτη έχει λατρευτεί πολύ τα τελευταία χρόνια!

Φέτος, όμως, στη μόδα είναι τα πιο φανταχτερά περίτεχνα σκουλαρίκια, αντί για το κλασικό κρικάκι. Οπότε αν έχεις ήδη την τρύπα, κάνε μια αναζήτηση για νέα σχέδια.

5
Earcuffs

Daraz.pk

Με τα earcuffs δεν είναι απαραίτητο να έχεις τρύπα για να πετύχεις το αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το βασικό τους πλεονέκτημα!

Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, χωρίς να βγάλεις τρύπα και μετά να το μετανιώσεις! Ή για εσένα που απλά θέλεις να αποφύγεις τον πόνο.

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο από τα πιο πάνω piercings θα ήθελες να κάνεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending