fbpx

5+1 αποκριάτικες στολές που βαρεθήκαμε να βλέπουμε στην Κύπρο κάθε καρναβάλια!

Ακόμη μια χρονιά που τα καρναβάλια μας «χτυπάνε» την πόρτα και το μεγαλύτερο μας «άγχος» είναι φυσικά τι θα ντυθούμε!

Κι ενώ κάθε χρόνο ψάχνεις κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο, κάτι που -αν είναι δυνατόν- να μην έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, κάτι μοναδικό τελοσπάντων… Πάντα καταλήγεις να φορείς ό,τι φορεί τζιαι η μισή Κύπρος!

Γι’ αυτό πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει 6 αποκριάτικες στολές που πραγματικά έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην Κύπρο κάθε χρόνο, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις φέτος και να βρεις επιτέλους κάτι ξεχωριστό για να μασκαρευτείς!

Δες τα καρναβαλίστικα κοστούμια που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην Κύπρο:

1
Disney Family 

zkazka.com

Έχω πραγματικά μιαν απορία… Τόσα πλάσματα που βλέπω κάθε χρόνο να είναι ντυμένα Minnie, Mickey και όλα τα συναφή… τόσο πορωμένοι είναι ούλλοι με τη Disney που εν μπορούν για μια χρονιά να ντυθούν κάτι άλλο;

Τουλάχιστον έβρετε μιαν παραλλαγή! Κάμετε τη στολή της Minnie κοστούμι και του Mickey φόρεμα (το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους πρίγκιπες και πριγκίπισες)!

2
Άντρες ντυμένοι γυναίκες 

Freepik.com

Okay θέλετε οι άντρες της παρέας να ντύνεστε με γυναικείες στολές… Κανένα πρόβλημα, αλλά και πάλι επιλέξετε κάτι άλλο πέραν από νεράιδες, belly dancers, νοσοκόμες, χαβανέζες κ.α.

Γιατί, δηλαδή να μην βάλετε ένα ταγιέρ, έναν ανδρόγυνο κοστούμι και γενικά κάτι διαφορετικό τζιαι όι τα ίδια με κάθε χρόνο;!

3
Clown

Freepik.com

Εντάξει έχουν χάζι οι clown, αλλά ποοοοοοόσο; Άσε που καμιά φορά ξιπάζουνται τζιαι τα μικρά τα μωρά τζιαι κλαίουν!

Μπορεί ναι μεν οι παλιάτσοι να ταιριάζουν απόλυτα με όλο το καρναβαλίστικο σκηνικό, ωστόσο εν τζιαι υπάρχει κανένας κανόνας η whatever που να λέει ότι καρναβάλια = clown!

4
Sexy νοσοκόμες, αστυνόμοι, κ.α.

amazon.com/halloweencostumes.com

Ή κάποιος εν να τραυματιστεί τζιαι να σας συγχίσει για κανονικές νοσοκόμες ή κάποιοι θα δερτούν ή να τους κλέψουν τίποτε τζιαι να σας περάσουν για κανονικούς αστυνομικούς (εδώ αναφέρομαι και στους άντρες που επιλέγουν αντίστοιχες στολές)!

Εν γίνεται να μεν γίνει τούτη η σύγχηση κάθε χρόνο τζιαι πάλε επιμένετε, τουλάχιστον κάμετε κάτι να ξεχωρίζετε!

5
Άγγελοι / Δαίμονες

YouTube.com/Monica Rose

Εν η εύκολη επιλογή; Εν πάντα στη μοδά; Eν ξερω τι συμβαίνει με τούτες τις αμφιέσεις, αλλά ούτε η μόνη εύκολη επιλογή ένι, ούτε εν στη μόδα πλέον… Το ακριβώς αντίθετο! Πετάξετε επιτέλους τζιείνες τις κορδέλες με το φωτοστέφανο ή τα τζιερατούθκια

Εβαρεθήκαμε να θωρούμεν άγγελους τζιαι δαίμονες σε ούλλα τα καρναβαλίστικα parties. Μα πόσες φορές να το πούμε; Πρωτοτυπήστε!!!

6
Viral κοστούμια από σειρές 

originalcup.com/newsweek.com

Φαντάζομαι ότι μπορείς να καταλάβεις ότι αναφέρομαι στις στολές “La casa de papel”, Joker, κλπ… Φέτος να περιμένουμε την ίδια κλασσική κόκκινη φόρμα, αλλά με διαφορετική μάσκα, αφού έχουμε το “Squid Game” σωστά (εκτός τζιαι αν γίνουν viral οι πράσινες);

Δηλαδή πάλε καλά που εν έσσιει κανένα χαρακτηριστικό κοστούμι μέσα στο “Manifest” γιατί εν να είχαμε δίλλημα!


P.S: Εννοείται πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να ντυθεί και να μεταμφιεστεί όπως ο ίδιος θέλει! Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν σεβόμαστε διαφορετικές και αντίθετες γνώμες ή κατακρίνουμε το γούστο οποιουδήποτε!

Εσύ ποιο καρναβαλίστικο κοστούμι έχεις βαρεθεί να βλέπεις στην Κύπρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending