fbpx

Ο πύργος του Άιφελ ψήλωσε κατά 6 μέτρα – Μάθε πώς και γιατί! (video)

Σίγουρα γνωρίζεις και εσύ το πασίγνωστο αξιοθέατο του ερωτικού Παρισιού, που δεν είναι άλλο από τον Πύργο του Άιφελ! Ακόμη κι αν δεν τον επισκέφθηκες είναι σίγουρα στο “must visit list” σου!

Πάντως για εσένα που τον έχεις επισκεφθεί πρέπει να σου πως ότι θα πρέπει να πας ξανά (όχι πως σε ενοχλεί φαντάζομαι), γιατί θα τον δεις ακόμα ψηλότερο απ’ ότι τον άφησες την προηγούμενη φορά…

Μάθε, λοιπόν, γιατί και πώς ψήλωσε ο Πύργος του Άιφελ κι αν σκοπεύεις να τον επισκεφθείς σύντομα, βγάλε φωτογραφίες κάνοντάς μας TAG στο Instagram ή βάλε το hashtag #studentlifecyprus, για να δούμε κι εμείς αυτήν την αλλαγή!

Μάθε πώς και γιατί ψήλωσε ο πύργος του Άιφελ:

 

O Πύργος του Άιφελ «ψήλωσε» κατά 6 μέτρα, λοιπόν, αφού μια κεραία ψηφιακού ραδιοφώνου στερεώθηκε στην κορυφή του πασίγνωστου μνημείου!

Και για την ιστορία… Ο Πύργος του Άιφελ κατασκευάστηκε το 1889 από τον μηχανικό Γουστάβο Άιφελ και είχε 324 μέτρα ύψος, σήμερα το ύψος του ανέρχεται πλέον στα 330 μέτρα, μετά την αερομεταφορά με ελικόπτερο που παρακολουθούμε στο πιο πάνω βίντεο και την τοποθέτηση στην κορυφή του μιας κεραίας DAB+ (ψηφιακού ήχου).

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες να βγεις κι εσύ στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending