fbpx

5+1 μικρά local brands στο Instagram με χειροποίητα πραγματάκια που αξίζει να αγοράσεις!

Βαρέθηκες να αγοράζεις πράγματα από cliché ιστοσελίδες ή να πρέπει να πηγαίνεις σε καταστήματα για να βρεις κάτι που χρειάζεσαι;

Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή να αγοράσεις δώρα για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο;

Εμείς, ψάξαμε και σου βρήκαμε 5+1 μικρά local brands στο Instagram που φτιάχνουν χειροποίητα πραγματάκια που αξίζουν και σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

Δες τα πιο κάτω:

Instagram.com/@on_you_official

Σ’ αυτήν τη σελίδα μπορείς να βρεις κοσμήματα για όλα τα γούστα, είτε για εσένα, είτε για να κάνεις δώρο στις φίλες, στη μαμά σου, κλπ, αφού οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Όπως μας εξήγησε η ιδιοκτήτρια της σελίδας, ονόμασε τη σελίδα της “on you”, γιατί εξατάται από ‘σένα (είναι πάνω σου) να δημιουργήσεις τη ζωή των ονείρων σου!

Όλα τα κομμάτια είναι customized και μοναδικά κομμάτια που έχουν στόχο η κάθε κοπέλα να νιώθει ξεχωριστή!

Υ.Γ: Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και θα τα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Instagram.com/@unicraftcy

Σε αυτήν τη σελίδα μπορείς να βρεις ιδιαίτερα μπρελόκ, υπέροχα σουβέρ για να τοποθετείς τον καφέ σου, σελιδοδείκτες και διάφορα άλλα όμορφα και πολύ ιδιαίτερα πραγματάκια που αξίζει να αγοράσεις!

Υ.Γ: Αν κάνεις παραγγελία για μεγάλη ποσότητα από κάποιο προϊόν οι τιμές θα είναι ακόμη καλύτερες!

Instagram.com/@luxurygiftboxcy

Ψάχνεις για ένα ξεχωριστό δώρο; Σε αυτό το brand θα βρεις ιδιαίτερα και όμορφα κουτάκια που μπορείς να πάρεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα (ή να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο βρε αδερφέ).

Το logo της συγκεκριμένης σελίδας είναι διαμάντι, γιατί υπάρχουν διαμαντάκια σε κάθε κουτί! Μπορείς να διαμορφώσεις όπως εσύ θες (με βάση το γούστο σου) και κάθε luxury box είναι unique, αφού οι ιδιοκτήτες της σελίδας θέλουν το κάθε κουτί να είναι μοναδικό για τον πελάτη τους!

Υ.Γ: Οι τιμές κυμαίνονται από 35-65 ευρώ!

Instagram.com/@mariachristinaarts

Από το 2020, το Maria Christina Arts ξεκίνησε με μια απλή ιδέα: κεριά που θα ομορφαίνουν το σπίτι. Η δημιουργός του, Μαρία Χριστίνα Ανδρονίκου, θέλει να ενδυναμώνει μέσω της τέχνης της, αφού πιστεύει πως “η αυτοπεποίθηση ξεκινά από το σπίτι”.

Το concept της επιχείρησης περιστρέφεται γύρω από τις γυναικείες φιγούρες και άλλα σχήματα κεριών που κάνουν οποιοδήποτε χώρο ξεχωριστό. Η αγάπη για το περιβάλλον, αποτυπώνεται στα ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για τα κεριά και τις συσκευασίες τους.

Υ.Γ: Όλα τα κεριά είναι κατασκευασμένα από 100% σόγια, δημιουργημένα με αγάπη και μεράκι! Οι τιμές κυμαίνονται από 10-22 ευρώ!

Instagram.com/@keva.___

Αν βαρέθηκες να ψωνίζεις ρούχα από τις συνηθισμένες ιστοσελίδες ή να τρέχεις σε καταστήματα, τότε αυτή η σελίδα στο Instagram είναι η τέλεια λύση για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, αφού υπάρχουν τέλεια ρούχα σε σετ!

Τα ρούχα σχεδιάζονται από την Εύα Κυριάκου, (εξού και το όνομα της σελίδας) και η παραγωγή τους γίνεται σε εργοστάσιο απευθείας στην Κύπρο!

Η Εύα σπούδασε fashion design και η αγάπη της για τα ρούχα είναι μεγάλη, θέλει κάθε κοπέλα να νιώθει άνετα μέσα από αυτά γι’ αυτό και δημιουργεί ευκολοφόρετα ρούχα!

Υ.Γ: Οι τιμές κυμαίνονται από 25-60 ευρώ!

Instagram.com/@project.kefi

Το όνομα της σελίδας project.kefi ήταν έμπνευση από τον χαρακτήρα των ιδιοκτητών, αφού το κέφι είναι αυτό που τους διακρίνει σαν προσωπικότητες, αλλά και σαν brand.

Στόχο έχουν τη δημιουργία ένος brand που να είναι όμορφο, μοδάτο και colorful! Επίσης, αν ανήκεις στους ξεχασιάρηδες της παρέας, τότε μπορείς να εξατομικεύσεις τη δική σου ατζέντα με το όνομα σου πάνω. Ακόμη μπορείς να αγοράσεις τσάντα για τη θάλασσα και να είσαι έτοιμος/η για τις καλοκαιρινές σου βουτιές!

Υ.Γ: Όλα τα ημερολόγια για το 2022 είναι 20€ και υπάρχουν special offers (π.χ αν αγοράσεις 2 diaries θα έχεις έκπτωση -20%), τα τεράδια A4 είναι 6.50€ και τα τεράδια A5 4€. Τα Academic Diaries (Σεπτέμβρης 2021-Αύγουστος 2022) είναι στα €10!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια local σελίδα στο Instagram σε ενθουσίασε περισσότερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending