fbpx

5 ψαροταβέρνες με θέα τη θάλασσα για να απολαύσεις φρέσκο ψάρι και θαλασσινά!

Λατρεύεις κι εσύ τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά; Σου αρέσει να απολαμβάνεις το γεύμα σου με καλή παρέα και με ωραία θέα;

Σου βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία εστιατόρια… που το κύμα σκάει πάνω τους για να τα επισκεφθείς και να απολαύσεις ολόφρεσκο ψάρι και να σου τρέχουν τα σάλια -φυσικά- με θέα τη θάλασσα!

Δες πιο κάτω πού θα απολαύσεις φρέσκο ψάρι και θαλασσινά… “by the sea”:

captaintable.com

Η συγκεκριμένη ψαροταβέρνα βρίσκεται στο Ζύγι και συγκεκριμένα θα την έχεις ακουστά, αφού φημίζεται για τα ολόφρεσκα πιάτα της.

Βρίσκεται στη Μαρίνα Ζυγίου, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 48 και μπορείς να κάνεις κράτηση στο 22333737 για να γευτείς κι εσύ φρέσκο ψάρι και θαλασσινά πλάι στην απίστευτη θέα που προσφέρει το μαγαζί!

Check In Cyprus

Στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας θα βρεις τη συγκεκριμένη ψαροταβέρνα, η οποία προσφέρει φρέσκα κυπριακά ψάρια και έχει ως σπεσιαλιτέ της τους πλούσιους ψαρομεζέδες και sushi!

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από εκεί αν δεν… σκάσεις από το φαγητό. Μπορείς να κάνεις κράτηση στο τηλέφωνο 23721884.

pentaschoinos.com

Αν μέχρι σήμερα, δεν είχες την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα πιάτα της ψαροταβέρνας Πεντάσχοινος, καθώς και να απολαύσεις την ειδυλλιακή θέα με το ηλιοβασίλεμα, πίνοντας το ουζάκι σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις σύντομα!

Η συγκεκριμένη ψαροταβέρνα βρίσκεται στην παραλία Αγίου Θεοδώρου στη Λάρνακα, μόλις 10 λεπτά από τον παραλιακό δρόμο Ζυγίου και μπορείς να κάνεις κράτηση στο τηλέφωνο 24440044.

Cyspots

Το Pyxida Fish Tavern θα το βρεις σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα. Ωστόσο, το (προσωπικά) αγαπημένο μας είναι αυτό στη Μαρίνα της Λεμεσού, όπου είναι ένας καλαίσθητος χώρος κυριολεκτικά πάνω στο κύμα!

Σε υποδέχεται πάντα με φρέσκα ψάρια, γευστικές μακαρονάδες με θαλασσινά και γευστική ψαρόσουπα. Μπορείς να κάνεις κράτηση στο 25051200.

5
Markos Fish Restaurant

Check In Cyprus

Η ψαροταβέρνα Μάρκος βρίσκεται στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει… τόσο με το εξαιρετικό φαγητό της, όσο και με την θέα της!

Μπορείς να κάνεις κράτηση στο τηλέφωνο 23721877 για να απολαύσεις φρέσκο ψάρι υπό τη συνοδεία του ήχου των κυμμάτων.

Γράψε μας σε σχόλιο ποια ψαροταβέρνα σκοπεύεις να επισκεφθείς για να φας φρέσκο ψάρι και θαλασσινά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending