fbpx

Απόλαυσε “all you can eat” sushi και λαχταριστό ασιατικό φαγητό στη Λευκωσία!

Λατρεύεις κι εσύ την Ασιατική κουζίνα και συγκεκριμένα τα sushi; Το ξέρουμε… σε νιώθουμε! 😉

Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τα καλύτερα στέκια για να απολαύσεις τέλεια και λαχταριστά sushi (κι όχι μόνο) και μάλιστα “all you can eat”, στη Λευκωσία και να σου τρέχουν τα σάλια!

Δες πιο κάτω ποια στέκια πρέπει να επισκεφθείς για να απολαύσεις λαχταριστά sushi:

1
Yumi Japanese & Cocktail Bar

Instagram.com/@yumi.japanese.cocktail.bar

Στο Yumi Japanese & Cocktail Bar, που βρίσκεται στην οδό Σπύρου Κυπριανού 20, μπορείς να φας όσα sushi μπορείς, με μόλις 15.95€ (το λεγόμενο “all you can eat” για σένα που είσαι λάτρης των sushi και παράλληλα πολύ πεινασμένος)!

Το εστιατόριο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή, από τις 16:00 μέχρι και της 00:00 (όμως μην ξεχνάς ότι το “all you can eat” menu αρχίζει στις 7).

Υ.Γ Σου συστήνουμε να πιεις κι ένα από τα υπέροχα κρασιά μαγαζιού!

2
Sushi La

sushilabar.com

Στο Sushi La, που βρίκεται στην οδό Πινδάρου, στη Λευκωσία, θα γευτείς ολόφρεσκα και λαχαριστά sushi που -σίγουρα- θα αγαπήσεις.

Στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει μεγάλη ποικιλία από sushi, όπου μπορείς να πας με την παρέα σου και να απολάυσετε το μεσημεριανό σας τις ώρες 13:00-15:00 και το δείπνο σας τις ώρες 19:00-22:30, από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή! Υ.Γ Το εστιατόριο δεν λειτουργεί Κυριακές βράδυ.

Πάτα εδώ για να κάνεις την κράτησή σου, ώστε να απολαύσεις το “all you can eat” menu τους!

3
Montparnasse Asian Restaurant

Instagram.com/@montparnasse_restaurant

To Montparnasse, βρίσκεται στην Έγκωμη και συγκεκριμένα στην οδό Ακροπόλεως 1.

Εκτός από πεντανόστιμα sushi φτιάχνει και τραγανή, αρωματική πάπια, φρέσκο λαβράκι με σάλτσα μαύρων φασολιών κι άλλα πολλά που σου τα αφήνουμε για έκπληψη για να τα γευτείς όταν επισκεφθείς το εστιατόριο! Δες εδώ το “all you can eat menu”!

4
China Spice Chinese Restaurant

Instagram.com/@chinaspice_restaurant

Αν θες να απολαύσεις το “all you can eat” dinner buffet του China Spice Restaurant πρέπει να κάνεις έγκαιρα την κράτησή σου (μιας και είναι μόνο για μια φορά την εβδομάδα), είτε για τον εσωτερικό χώρο, είτε στην όμορφη βεράντα του!

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, από τις 20:00 μέχρι τις 23:00, μπορείς με μόνο €23 το άτομο να φας όσο αντέχεις, φτάνει να πας στην οδό Πινδάρου, στη Λευκωσία. Φυσικά το εστιατόριο προσφέρει τέλεια Ασιατική κουζίνα καθημερινά.

Γράψε μας σε ποιο από τα παραπάνω στέκια θα πας για να γευτείς λαχταριστά sushi κι όχι μόνο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending