fbpx

Αν το ταίρι σου κάνει αυτά τα «ύποπτα» πράγματα με το κινητό… μάλλον κάτι κρύβει!

Αχχ αυτά τα κινητά… Έχουν κλείσει σπίτια! Η αλήθεια να λέγεται, το κινητό πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πλέον «ζούμε» μέσα από αυτά.

Τα κινητά μας «ξέρουν» καλύτερα απ’ τον καθένα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια… Ειδικά αν μιλάμε για ερωτικά και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια σχέση που θέλεις να κρατήσεις κρυφή.

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, θα αναφέρω απλά ότι έρευνες έχουν δείξει ότι το 56% των ατόμων που απατούν χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους. Γι’ αυτό αν είσαι σε σχέση και έχεις υποψίες για τον/τη σύντροφο σου, τότε θα πρέπει να προσέξεις αν κάνει τα πιο κάτω πράγματα με το κινητό του/της!

Δες τα πράγματα που κάνει με το κινητό και υποδηλώνουν ότι κάτι σου κρύβει:

1
Το κινητό είναι πάντα γυρισμένο ανάποδα

Okayyy… Μερικές φορές μπορεί απλά να τύχει, αλλά όταν αφήνει το κινητό με την οθόνη προς τα κάτω συνέχεια, τότε σίγουρα κάτι δεν θέλει να δεις!

2
Ψάξε, ψάξε… δεν θα το βρεις

Πιο αποτελεσματική τακτική από το να το γυρνάει ανάποδα… είναι να μην υπάρχει καν το κινητό του/της στο οπτικό σου πεδίο!

Πάντα στο αθόρυβο, airplane mode και απευθείας στην τσάντα ή την τσέπη του/της… Ε, συγγνώμη αλλά είναι «φως φανάρι» ότι δεν θέλει να ρισκάρει να μάθεις το οτιδήποτε από αυτά που σου κρατά κρυφά.

3
Μιλά κοφτά και βιάζεται να το κλείσει

Προφανώς και εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα «θα σε πάρω εγώ μετά», «είμαι έξω δεν μπορώ να μιλήσω», ή ακόμα χειρότερα να μη λέει ότι είναι μαζί σου (αν έχετε σχέση καιρό), ένα πράγμα δείχνουν…

Ότι μάλλον σου φοράει αυτά που έχει ο τάρανδος στο κεφάλι. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στις ελάχιστες φορές που θα τύχει να γίνει αυτό, αλλά αν αυτή η συμπεριφορά επαναλαμβάνεται, then I have some bad news for you!

4
Πάντα και παντού μαζί του

Ναι ακόμη κι όταν πάει σ’ αυτό το μέρος που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του… Για πες μου εσύ, τι δουλειά μπορεί να έχει κανείς με το κινητό όταν κάνει ντούζ;

Θα σου πω εγώ! Είτε θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον/α χωρίς να το ξέρεις (ύποπτοοοοοο!), ή φοβάται μην ανακαλύψεις τίποτα όση ώρα θα λείπει και το κινητό θα είναι εκτεθειμένο κοντά σου!

5
New passwords 

Ήξερες τους κωδικούς του/της και τώρα τους έχει αλλάξει; Ε, τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις ότι η υπόθεση κάπου «βρωμάει»;!

Το αποκορύφωμα πάντως είναι όταν ζητάς να το δανειστείς για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να βγάλετε μια φωτογραφία και τότε βρίσκει 1002 δικαιολογίες για να μην στο δώσει… Γιατί άραγε;

6
Ξαφνικά είναι πολύ ενεργός/ή στα social

«Σου βγάζει την πίστη» κάθε φορά που του στέλνεις μήνυμα μέχρι να σου απαντήσει, αλλά για όλους τους άλλους είναι πάντα ενεργός (ακόμα κι όταν είναι μαζί σου δεν αφήνει το κινητό)!

Κάποτε τον παρακαλούσες να βγάλετε μια photo για το IG και σου έλεγε «δεν είμαι εγώ για stories», αλλά ξαφνικά την είδε αλλιώς και τα πάντα αποτελούν αφορμή για… story! Προσέχει τι ανεβάζει και ασχολείται συνέχεια με Insta, TikTok, ε δεν νομίζω να έβαλε ξαφνικά στόχο ζωής να γίνει influencer. Μήπως θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το είχε κάνει αυτό; Σωστά… όταν μιλούσε στις αρχές μαζί σου!

7
Διαβάζει τα μηνύματα γρήγορα για να κλείσει το τηλέφωνο

Αυτό το σύντομο τσεκάρισμα των μηνυμάτων, είναι μια κίνηση απλή μεν, αλλά ταυτόχρονα τέρμα ύποπτη… που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να προσπεράσεις!

Σε συνδυασμό μάλιστα με όλα τα παραπάνω, τότε «μωρό μου, sorry μα έχει βρει καλύτερο αγόρι/κορίτσι» (δηλαδή έτσι πιστεύει). Γι’ αυτό κι εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασπαστείς το λαϊκό άσμα: «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»!

8
Εκνευρίζεται όταν ρωτάς ποιος/α του έστειλε

Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή που ρωτάς από πού ήρθε το μήνυμα που μόλις ακούστηκε κι αφού τα πάρει στο κρανίο… οι πιο πιθανές απαντήσεις που θα σου δώσει είναι οι εξής: «Ένας φίλος και κάτι ήθελε», «Ζηλεύεις;», «Η/Ο γκόμενα/ος» (reverse psychology, ειρωνεία και παράνοια)!

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε βγάλει υπερβολική/ό, παρανοϊκή/ό και ζηλιάρα/η και θα σε κάνει να έχεις τύψεις που απλά ρώτησες ποιος ήταν… Πίστεψέ με, αν δεν έκρυβε κάτι θα σου απαντούσε κανονικά!

Έχεις παρατηρήσει κι εσύ τον/τη σύντροφό σου να κάνει αυτά τα πράγματα με το κινητό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending