fbpx

5 μυστικά για να βρίσκεις πάντα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Πλησιάζει το καλοκαίρι και σκέφτεσαι να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό (π.χ. σε κάποιο ελληνικό νησί) για να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου… αλλά το budget σου είναι μειωμένο;

Εμείς, σου βρήκαμε τα μυστικά για να κλείνεις πάντα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και να περάσεις έτσι τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές!

Δες πώς να βρίσκεις τα φθηνότερα αεροπορικά tickets:

1
Ξεκίνα το ψάξιμο απ’ το πρωί

Freepik.com

Σίγουρα οι βραδινές ώρες σε βολεύουν περισσότερο, αφού είτε έχεις γυρίσει απ’ το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά και -επιτέλους- βρίσκεις την κατάλληλη ώρα να χαλαρώσεις και να ψάξεις με την ησυχία σου πού θα περάσεις τις διακοπές σου.

Όμως -ίσως- έφθασε η ώρα να αλλάξεις συνήθειες, αφού το πιθανότερο είναι ότι τη συγκεκριμένη ώρα θα βρεις ελάχιστες θέσεις σε καλή τιμή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν όλες τις θέσεις τους από νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ να μην έχουν μείνει πολλά πράγματα και οι τιμές να είναι πιο αυξημένες. 

Γι’ αυτό κάνε μια μικρή θυσία και ξύπνα λίγο πιο νωρίς πριν πας πανεπιστήμιο/δουλειά και ξεκίνα το ψάξιμο!

2
Πέταξε πρωί – πρωί ή αργά τη νύχτα

Freepik.com

Τις πιο οικονομικές προσφορές θα τις βρεις τις πολύ πρωινές ώρες ή αργά την νύχτα που η άφιξη τους είναι την επόμενη μέρα το πρωί!

Οι περισσότεροι επιβάτες δεν προτιμούν να ταξιδεύουν τις συγκεκριμένες ώρες, λόγω του ότι δεν θέλουν να χάσουν τον ύπνο τους ή δεν θέλουν να χάσουν μια ολόκληρη μέρα από το ταξίδι τους και να φθάσουν την επόμενη. Ωστόσο οι αεροπορικές εταιρείες αναγκάζονται να χαμηλώσουν τις τιμές των εισιτηρίων!

3
Ο κανόνας των 6-8 εβδομάδων

Freepik.com

Κάτι το οποίο το έδειξαν διάφορες έρευνες είναι ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχεις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων είναι 6-8 εβδομάδες πριν το ταξίδι σου, γι’ αυτό μην μείνεις να κλείσεις τα εισιτήρια σου τελευταία στιγμή!

4
Κάνε συνδυασμούς

Freepik.com

Συχνά πολλές αεροπορικές εταιρείες πωλούν one-way εισιτήρια σε πιο οικονομικές τιμές, που σημαίνει ότι σου συμφέρει να αναχωρήσεις με μια εταιρεία και να επιστρέψεις με διαφορετικ.

Γι’ αυτό ποτέ μην ξεχνάς αυτή την επιλογή και ψάχνοντας να έχεις στο μυαλό σου το low budget.

5
Γίνε συνδρομητής 

Freepik.com

Εάν ταξιδεύεις συχνά (και αν όχι τώρα που έχεις την επιλογή να βρίσκεις φθηνά εισιτήρια γιατί να μην το κάνεις;) τότε πρέπει να εγγραφείς σε κάποιο από τα προγράμματα επιβράβευσης με μίλια που διαθέτουν σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες!

Τα οφέλη που θα σου προσφέρει η εγγραφή σου είναι πολλά, αφού κερδίζεις μίλια που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις σε επόμενες πτήσεις και θα ενημερώνεσαι για ειδικές προσφορές και προνόμια που προσφέρει η αεροπορική, όπως οι υπηρεσίες προτεραιότητας επιβίβασης, επιλογής θέσεων και αποσκευών.

Υ.Γ: Κάνε εγγραφή στα sites αεροπορικών εταιρειών, για να λαμβάνεις σχετικές ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν προσφορές!

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποιον προορισμό σκοπεύεις να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending