fbpx

«Τρ‘έλα’ να φύγουμε»: Η νέα θεατροχορευτική παράσταση του Χορευτικού Όμιλου Παν. Κύπρου!

Ο Χορευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι -ίσως- ο πιο δημοφιλής Όμιλος του ΠΚ. Έχει ιδρυθεί το 1992 και ως στόχο έχει τη διατήρηση και προβολή της κυπριακής παράδοσης και κουλτούρας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Χορευτικός Όμιλος έχει επιδείξει μια πλούσια και επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία και κάθε χρόνο διοργανώνει θεατροχορευτικές παραστάσεις που έχουν κύριο σκοπό τους να δώσουν μία ευχάριστη νότα στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η φετινή θεατροχορευτική παράσταση έχει τίτλο «Τρ‘έλα’ να φύγουμε». Θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Απριλίου, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή αντιστοίχως, στις 20:30, στο Σατιρικό θέατρο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 7 ευρώ.

Το θεατρικό σενάριο ανάλαβαν όπως πάντα να οργανώσουν, να συντονίσουν και να πραγματοποιήσουν, όλα τα μέλη του συγκροτήματος του χορευτικού ομίλου, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ηθοποιού, ενώ οι χορογραφίες γίνονται από τους χοροδιδασκάλους του Nicosia Dance Centre.

Στη θεατροχορευτική αυτή παράσταση παρουσιάζονται διάφορα είδη χορού όπως: latin, contemporary, tango, street dance, λαϊκοί και κυπριακοί χοροί.

1
Λίγα λόγια για την παράσταση:

Κλεισμένος σε μία πτέρυγα του φρενοκομείου θα παρεξηγούσες τα πάντα! Εσύ πώς θα αντιδρούσες στην ιδέα ότι θέλουν να σε βλάψουν; Πώς από μια φυσιολογική μέρα στο φρενοκομείο καταλήγεις να ζεις τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις;

Μια τρελοπαρέα κάνει την πιο επική απόδραση από φρενοκομείο, με σκοπό να ξεφύγει από τη βαρετή καθημερινότητά της. Με αφορμή μια παρεξήγηση, οι τέσσερις πρωταγωνιστές αποφασίζουν να αποδράσουν και εν τέλει εμπλέκονται σε διάφορες περιπέτειες.


Βρες το Facebook Event εδώ!

Facebook page: danceclubucy

Instagram: danceclubucy

TikTok: danceclubucy

Τηλ. επικοινωνίας: 96671662, 96593033 Χρίστος Γεωργιάδης – Πρόεδρος Χ.Ο.

Μια παράσταση γεμάτη τρέλα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending