fbpx

365 Days: 5+1 «καυτά» facts που έγιναν πίσω από τις κάμερες της hot ταινίας του Netflix!

Την Τετάρτη, 27 Απριλίου κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της τριλογίας “365 Days” (ναι θα έχει και 3ο μέρος, καλά κατάλαβες) και επιτέλους, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αναμονής, η ιστορία του Massimo και της Laura συνεχίζεται!

Με αφορμή, λοιπόν, την πρεμιέρα τους 2ου μέρους της super hot ταινίας του Netflix, κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε 6 «πικάντικα» facts που πιθανόν να σε κάνουν να δεις τις «365 Μέρες» με άλλο μάτι…

Δες πιο κάτω πιο κάτω:

1
Η σκηνή που «κόπηκε» και προστέθηκε ξανά

radiotimes.com

Η συγγραφέας Blanka Lipinska αποκάλυψε πως στην ερωτική σκηνή στο σκάφος, όπου ο Massimo κάνει στοματικό στην Laura, είχε «κοπεί» στο μοντάζ η στιγμή που ο Ιταλός μαφιόζος… «φτύνει»!

Ωστόσο, η ίδια η συγγραφέας επέμενε να προστεθεί ξανά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολύ δημοφιλής κίνηση στην Πολωνία, για τα ζευγάρια»!

2
Γιατί οι ερωτικές σκηνές φαίνονται τόσο αληθινές;

thesun.co.uk

Οι σκηνοθέτες έκαναν υπερπροσπάθειες, έτσι ώστε να κάνουν τις ερωτικές σκηνές να μοιάζουν αληθινές. Εστίασαν στους ψιθύρους, στις βαριές ανάσες των ηθοποιών, στον ιδρώτα και φυσικά στο πάθος τους!

Έκαναν ότι μπορούσαν ώστε η κάμερα να είναι «αόρατη» για τους πρωταγωνιστές, προκειμένου να μπορούν να παίζουν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τους κινηματογραφούν.

3
Το πονηρό μυαλό της συγγραφέα

thesun.co.uk

Όταν η συγγραφέας, ρωτήθηκε για την αγαπημενή της σκηνή στην ταινία, δήλωσε πως της άρεσαν περισσότερο όλες οι hot σκηνές! 😉

4
Η δυσκολότερη σκηνή για τον Michele Morrone

newsweek.com

Όπως δήλωσε ο γοητευτικός ηθοποιός, Michele Morrone, μια σκηνή τον είχε δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη… Αυτή που η συμπρωταγωνίστρια του, Anna-Maria Sieklucka έπρεπε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Μόλις μπήκα στα γυρίσματα, γνώρισα αυτό το κορίτσι και της είπα γεια, χαίρω πολύ για τη γνωριμία! Μετά από δύο λεπτά, ακολούθησε αυτή η σκηνή, στην οποία φορούσα strap–on. Ήταν πάρα πολύ άβολο και αστείο ταυτόχρονα»!

5
Ο εθισμός του Massimo

indiatvnews.com

Ο πρωταγωνιστής, πέραν από τη σκηνή που τον δυσκόλεψε αρκετά μίλησε και για τον εθισμό του χαρακτήρα του, Massimo, στο σεξ και ανέφερε συγκεκριμένα ότι:

«Ο χαρακτήρας αυτός είναι εθισμένος στο σεξ… Έτσι, προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε αυτόν τον εθισμό στην έκφραση και στα μάτια του, τα οποία έπρεπε να παίρνουν φωτιά, σαν διάολος. Είναι δύσκολο, γιατί εγώ δεν είμαι εθισμένος στο σεξ κι έπρεπε να χτίσω έναν άνθρωπο, έναν ρόλο που σκέφτεται διαρκώς το σεξ. Αυτό δεν ήταν τόσο απλό»!

6
Η επιθυμία της συγγραφέα να παίξει σε μια σκηνή

thetimes.co.uk

Στην σκηνή, όπου ο Massimo βρίσκεται στο αεροπλάνο και ταξιδεύει προς τη Σικελία κι έπρεπε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με την αεροσυνοδό, η Blanka Lipinska (συγγραφέας) είπε πως προσφέρθηκε να παίξει η ίδια αυτήν την σκηνή, καθώς ήθελε να την αποτυπώσει, όπως ακριβώς την σκεφτόταν.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ και αντίθετα η εταιρεία παραγωγής απέρριψε την ιδέα και προσέλαβε μια επαγγελματία ηθοποιό για να παίξει στη συγκεκριμένη σκηνή!

Εσύ γνώριζες τα πιο πάνω facts για την καυτή ταινία του Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending