fbpx

5 ταινίες που πρέπει να δει κάθε φοιτητής για να πάρει το διάβασμα πιο «ζεστά»!

Έχεις εξετάσεις και βαριέσαι να διαβάσεις; Το μόνο που θέλεις είναι να πάρεις ένα μπολ με pop corn και να απολαύσεις ένα movie night (και στο τέλος να νιώθεις τύψεις επειδή δεν διάβασες);

Δεν χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου να βγάλει από το πρόγραμμα τις ταινίες, αλλά να βρεις τον ιδανικό τρόπο να τα συνδυάσεις (αφού θα δεις που θα δεις κάτι στο τέλος, ας το κάνεις σωστά)!

Η λύση βρίσκεται στις inspirational ιστορίες με χαρακτήρες που καταφέρνουν να επιτύχουν κόντρα σε όλους και σε όλα, είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρεις το κίνητρο που χρειάζεσαι για διάβασμα.

Δες ποιες ταινίες πρέπει να δεις για να πάρεις το διάβασμα πιο «ζεστά»:

1
The Intern

New York Post

Σε αυτήν την ταινία θα θαυμάσεις και θα εμπνευστείς από τους δύο κύριους χαρακτήρες: τόσο από τον Ben (Robert De Niro) όσο και από την Jules (Anne Hathaway).

Ο πρώτος θα σε εμπνεύσει με το παράδειγμα του να συνεχίσεις τη σκληρή προσπάθεια ακόμα κι αν ώρες-ώρες νιώθεις ότι δεν σε βγάζει κάπου, και η δεύτερη είναι αυτό που θέλεις να γίνεις στο μέλλον!

Υ.Γ: Είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις γιατί θα σε κάνει να ξανασκεφτείς κατά πόσο κυνηγάς τα όνειρά σου… Θα τη βρεις στο Netflix!

2
The Social Network

thetimes.co.uk

Άλλη μια ταινία που θα βρεις στο Netflix. Ο πρωταγωνιστής παρατάει το πανεπιστήμιο για να ακολουθήσει την ιδέα του. Ωστόσο, αν θες να γίνεις το επόμενο μεγάλο όνομα στα social media (όχι σαν influencer, αλλά σαν ιδρυτής), πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Η σωστή ιδέα μπορεί να σου έρθει στο ντουζ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει μετά από χρόνια εκπαίδευσης και μελέτης! Γι’ αυτό βλέποντας την ταινία δεν πρέπει να εστιάσεις στην παραίτηση της σχολής και να μην εκλάβεις τελείως το λάθος το μήνυμα…

3
The Pursuit of Happyness

Into Film

Ο Will Smith με τον πραγματικό του γιο πρωταγωνίστησαν σ’ αυτό το έργο που κατάφερε να στείλει πολλά μηνύματα.

Ο Will ήταν άστεγος, άνεργος πατέρας που διανυκτερεύει με το παιδί του σε δημόσιες τουαλέτες, αλλά παρά τις δυσκολίες τα κατάφερε! Βλέποντας την ταινία θα πάρεις μια γεύση για το τι σημαίνει δεν τα παρατάω μέχρι να πετύχω τον στόχο μου!

P.S: Η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι available στο Netflix, όμως, μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις δωρεάν ιστοσελίδες που σου προτείνουμε εδώ για να τη δεις online.

4
The Internship

Entrepreneur

Η ταινία αυτή είναι ό,τι πρέπει για ένα ΣΚ γεμάτο διάβασμα, αφού η πορεία τους από μισο-τελειωμένοι πωλητές σε πρακτικάριους της Google, θα σου δώσει αυτό το έξτρα πείσμα που χρειάζεσαι!

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο δίδυμο να πηγαίνει από το μηδέν στον απόλυτο θρίαμβο, θα συνειδητοποιείς ότι μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις. Θα τη βρεις στο Netflix!

5
Legally Blonde

Brianne Fleming

Η ταινία αυτή είναι μια καλή αρχή για την εξεταστική περίοδο (εκεί που θα έπρεπε σιγά – σιγά να πιάνεις τις σημειώσεις, αλλά το κίνητρο αγνοείται), οπότε έχεις ανάγκη από λίγο σπρώξιμο.

Η Reese Witherspoon «βούλωσε» στόματα ως Elle Woods, μπαίνοντας στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, αφού τελικά κατάφερε να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της! 

P.S: Δυστυχώς ούτε αυτή η ταινία υπάρχει στο Netflix, όμως, είπαμε… επιλογές υπάρχουν και σου τις μαζέψαμε εδώ!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια από τις πιο πάνω ταινίες θα δεις για να βρεις όρεξη για διάβασμα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending