fbpx

Ο Harry Styles πρωταγωνιστεί σε νέα ταίνια θρίλερ & μας κόβει την ανάσα! (trailer)

Τι μπορεί να συμβεί άραγε όταν η Olivia Wilde σκηνοθετεί ταινία με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή… και σύντροφό της, Harry Styles;

Αυτό θα το μάθουμε μόλις κυκλοφορήσει η ταινία “Don’t Worry Darling”, αν και δεν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να ενθουσιαστούμε όταν γνωρίζουμε πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Harry Styles και τη Florence Pugh.

Χωρίς να δούμε ακόμη το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που τρυπώνει στο μυαλό μας μετά τα 3 λεπτά του trailer είναι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα μας κόψει την ανάσα!

Δες πιο κάτω το trailer της ταινίας “Don’t Worry Darling”:

Η ταινία προβλήθηκε πριν λίγο καιρό στην έκθεση CinemaCon 2022 και έκλεψε τις εντυπώσεις… Σιγά-σιγά, λοιπόν, πλησιάζει η στιγμή που θα μας εντυπωσιάσει κι εμάς με την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες που έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου 2022!

Όπως ανέφερε στο CinemaCon 2022 η σκηνοθέτιδα και πρωταγωνίστριά του, το έργο είναι εμπνευσμένο από τα “Inception” ,”The Matrix” και “The Truman Show”. Μάλιστα η ίδια το αποκαλεί «ένα γράμμα αγάπης για ταινίες που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας μας»!

Απευθυνόμενη στο κοινό, σύνεχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να φανταστείτε μια ζωή όπου θα έχετε ό,τι μπορείτε να θελήσετε. Όχι μόνο υλικά, απτά πράγματα… όπως ένα όμορφο σπίτι, τέλειο καιρό και υπέροχα αυτοκίνητα. Αλλά και τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία, όπως η αληθινή αγάπη ή ο τέλειος σύντροφος ή πραγματικές έμπιστες φιλίες και ένας σκοπός που έχει νόημα»!

1
Η πλοκή

YouTube.com

Η Alice (Pugh) και ο Jack (Styles) είναι τυχεροί που ζουν στο Victory, την πόλη της πειραματικής εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Η ζωή είναι τέλεια, με τις ανάγκες κάθε κατοίκου να καλύπτονται από την εταιρεία!

Το μόνο που ζητούν σε αντάλλαγμα είναι η αδιαμφισβήτητη δέσμευση προς τον σκοπό του project. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή και να εκθέτονται εκλάμψεις από κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική πρόσοψη, η Alice δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί τι κάνουν στο Victory και γιατί…

Πόσα είναι διατεθειμένη να χάσει η Alice για να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει στον «παράδεισο»;

Ανυπομονείς κι εσύ για την πρεμιέρα του “Don’t Worry Darling”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending