fbpx

Netflix: Δες ποιες νέες σειρές & ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτόν τον μήνα!

Μάιος και εξεταστική πάνε μαζί… Κι επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνεις break από το διάβασμα 1-2 φορές την εβδομάδα για να γεμίσεις μπαταρίες, σου βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο!

Αντί, λοιπόν, να δεις την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία σε επανάληψη, καλύτερα να εκμεταλλευτείς αυτό το μικρό break και να το «ξοδέψεις» σε κάποια νέα κυκλοφορία του Netflix!

Έτσι, πιο κάτω σου μαζέψαμε τις νέες σειρές και ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτόν τον μήνα για να διαλέξεις ποια προτιμάς να δεις.

Δες ποιες νέες σειρές & ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο Netflix:

1
Τρία μέτρα πάνω από το ουρανό

Δύο νέοι από πολύ διαφορετικούς κόσμους ερωτεύονται κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας. Όλα αρχίζουν όταν η ερωτευμένη Σάμερ, ετοιμάζεται να γιορτάσει το τέλος της σχολικής χρονιάς με την παρέα της και την ίδια στιγμή ένα νέο, γνώριμο πρόσωπο φέρνει εντάσεις στην επιφάνεια!

P.S: Η σειρά δεν είναι παραγωγή του Netflix, αλλά ανέβηκε από τις 4/5 στην πλατφόρμα 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της!

2
Along for the Ride

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και -σε νυχτερινές αναζητήσεις- τη βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε!

Η ταινία κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Netflix από τις 06/05 και σίγουρα είναι must να τη δεις.

3
Ξανά στο Λύκειο

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα μετά από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει… το όνειρό της: να γίνει η βασίλισσα του prom!

Μια ταινία που σίγουρα θα μας θυμήσει κι τα δικά μας σχολικά χρόνια, εφηβικές τρέλες, στόχους και όνειρα.

  • Πρεμιέρα: 13/05

4
Νόιματ: Νέα Ζωή

altitude.gr

Μια νέα σειρά θα προστεθεί στην τεράστια λίστα του Netflix… που πολύ πιθανόν να έχεις ήδη εξαντλήσει.

Όταν ο σύμβουλος επιχειρήσεων Μίχι Βις κληρονομεί την προβληματική φάρμα του μακαρίτη πατέρα του πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και το μέλλον της οικογένειας!

  • Πρεμιέρα: 13/05

5
Ο Τέλειος Συνδυασμός

Μια ταινία γεμάτη… προβατάκια, κρασί και flirting! Για να κερδίσει έναν μεγάλο πελάτη, ένα επίμονο στέλεχος σε εταιρεία εμπορίας οίνου πηγαίνει σε μια φάρμα με πρόβατα στην Αυστραλία, όπου φλερτάρει με έναν “σκληρό” ντόπιο!

  • Πρεμιέρα: 19/05

6
F*ck Love Too

altitude.gr

Πόσο σου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντι; Ερωτικά τρίγωνα και εμμονικές αμφιβολίες δοκιμάζουν σχέσεις, καθώς η Λίσα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ο Τζακ περνά κρίση και η Μπο αμφιβάλλει για τον γάμο της!

  • Πρεμιέρα: 20/05

7
Entrevías: Σκληροί Δρόμοι

altitude.gr

Θυμωμένος με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους ταραχοποιούς που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας βετεράνος πολέμου βάζει σκοπό να συνετίσει την ξεροκέφαλη εγγονή του σε μια νέα σειρά που θα μας καθηλώσει!

  • Πρεμιέρα: 20/05

P.S: Κάνε ένα break από το διάβασμα, φώναξε και την παρέα για να χαλαρώσετε μαζί βλέποντας κάτι από την πιο πάνω λίστα, να φάτε και την αγαπημένη σας Dominos Pizza με 40% έκπτωση και έπειτα να συνεχίσετε το διάβασμα! Θρίαμβος στις εξετάσεις…

Εσύ ποια σειρά ή ταινία θα δεις αυτόν τον μήνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending