fbpx

Eurovision 2022: Τα καλύτερα memes & σχόλια στα social media μετά την εμφάνιση της Κύπρου!

Την Πέμπτη 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο β’ ημιτελικός της Eurovision 2022, στον οποίο συμμετείχε και η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το “Ela”!

Δυστυχώς, παρά τα θετικά σχόλια που λάμβανε η Κυπριακή αποστολή μετά τις πρόβες, η Ανδρομάχη δεν κατάφερε τελικά να πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (14/5).

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού, μεταξύ άλλων, δήλωσε αποκλειστικά στην “Panik Records” πως «ήταν μια τόσο ωραία εμπειρία», ενώ ευχαρίστησε και όλο το team που ήταν μαζί της στο Τορίνο!

Δες πιο κάτω την εμφάνιση της Κύπρου & τα καλύτερα σχόλια/memes:

Αυτή, λοιπόν, ήταν η εμφάνιση της Κύπρου μας στον ημιτελικό και αν και δεν τα καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό, το παραμυθένιο σκηνικό, το μεγάλο κοχύλι και ο συμβολισμός της Αφροδίτης μέσω της Ανδρομάχης εντυπωσίασαν και πολλοί την χαρακτήρισαν ως «γοργόνα»!

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η εμφάνιση της Κύπρου προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media και δίχασε το κοινό. Άλλοι σχολίασαν θετικά, άλλοι αρνητικά και άλλοι απλά το γύρισαν στην πλάκα, δημιουργώντας αστεία memes

Instagram.com/@soulaglamorous

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOULA GLAMOROUS (@soulaglamorous)

Εσένα πώς σου φάνηκε η Ανδρομάχη; Με ποιο meme γέλασες περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending