fbpx

Ελένη Φουρέιρα & Chanel ετοιμάζονται να μας βάλουν «φωτιά» με τη νέα hot συνεργασία τους!

Όχι δεν είναι πλάκα… Πράγματι η Ελένη Φουρέιρα και η Ισπανίδα Chanel ετοιμάζονται για την πιο hot συνεργασία!

Μάλιστα, η Chanel πριν από τον τελικό της Eurovision ήρθε σε επικοινωνία με τη Φουρέιρα και της αποκάλυψε πως η χορογραφία και η σέξυ εμφάνιση του “SloMo” ήταν εμπνευσμένη από εκείνη και το “Fuego”.

Αυτές οι δύο εκρηκτικές star, λοιπόν, πολύ σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεσηκώσουν και πάλι ολόκληρη την Ευρώπη, έστω κι αν η συνεργασία τους θα λάβει χώρα στα φετινά “Mad Video Music Awards”!

Μάθε περισσότερα για την πολυ-αναμενόμενη hot συνεργασία:

Τα συγκεκριμένα βραβεία μας έχουν συνηθίσει σε δυνατές και απρόσμενες συνεργασίες, μεταξύ αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών και Eurovision stars, όπως έγινε πέρσυ με την Josephine και την Efendi (Mata Hari), αλλά και προηγούμενες χρονιές!

Αν και ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσουν (φανταζόμαστε όμως ότι θα είναι ένας συνδυασμός SloMo – Fuego), είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει ευχάριστα και θα το συζητάμε για πολύ καιρό…

Τα φετινά Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο κλειστό γήπεδο “Tae Kwon Do”, στην Αθήνα. Οικοδεσπότες θα είναι ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς και η τραγουδίστρια Konnie Metaxa.

Φυσικά η ψηφοφορία για τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες έχει ξεκινήσει και μπορείς να τους στηρίξεις εδώ!

Ανυπομονείς κι εσύ για τη συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τη Chanel;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending