fbpx

5 τρόποι για να κάνεις τέλειες “no-heat” μπούκλες στα μαλλιά σου χωρίς σίδερο! (video)

Θες να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα στα μαλλιά σου και να φαίνονται περιποιημένα σαν να μόλις έφυγες από το κομμωτήριο;

Αν ναι, τότε σου βρήκαμε 5 “φυσικούς” τρόπους για να κάνεις τέλειες “no-heat” μπούκλες στα μαλλιά σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου σίδερο ή θερμότητα που καταστρέφει την τρίχα!

Δες πιο κάτω βιντεάκια που εξηγούν τον κάθε τρόπο:

1
Μπούκλες με τσιμπιδάκια

Τα τσιμπιδάκια που έχεις στο σπίτι είναι ένα από τους τρόπους που μπορείς να δημιουργήσεις τέλειες φυσικές μπούκλες, που -ίσως- να μην το σκέφτηκες τόσο καιρό.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις τούφα – τούφα τα ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά σου, σχηματίζοντας μικρά ρολάκια.

Υ.Γ.: Τύλιξε τις τούφες των μαλλιών γύρω από τα δάχτυλά σου και στερέωσέ τες με τα τσιμπιδάκια.

2
Μπούκλες με κάλτσα

Ναι! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάλτσες σου για να κάνεις μπούκλες… Ξεκίνα βρέχοντας ελαφρώς τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, χώρισε τα και πάρε μία – μία τούφα και τύλιξε τη γύρω από την κάλτσα.

Υ.Γ.: Πρόκειται για μια μέθοδο που χρειάζεται αρκετό χρόνο και υπομονή για να επιτευχθεί, αλλά -σίγουρα- αξίζει τον κόπο!

3
Μπούκλες με ύφασμα

Με τη χρήση ενός κομματιού υφάσματος, όπως ένα παλιό T-shirt ή μια βαμβακερή πετσέτα, μπορείς να δημιουργήσεις ανάλαφρες, φυσικές μπούκλες!

Υ.Γ.: Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τυλίξεις τα μαλλιά σου γύρω από το ύφασμα και να τα αφήσεις για περίπου 5-8 ώρες. Άρα μπορείς να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις με “wavy” χτένισμα!

4
Μπούκλες με κορδέλα

Ένας άλλος τρόπος που μπορείς να δοκιμάσεις για να έχεις εντυπωσιακές και ανάλαφρες μπούκλες είναι η χρήση κορδέλας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις μια κορδέλα πάνω στο κεφάλι σου και να αρχίσεις να τα τυλίγεις τούφα – τούφα γύρω από την κορδέλα, όπως δείχνει το πιο πάνω βίντεο.

Υ.Γ.: Αν θέλεις πριν το τύλιγμα μπορείς να εφαρμόσεις ένα σπρέι αλατόνερου για ένα πιο “beach hair – don’t care” αποτέλεσμα! 😉

5
Μπούκλες με χαρτί υγείας

Τελευταία ιδέα που σίγουρα δεν σκέφτηκες ποτέ! Χρησιμοποίησε χαρτί υγείας, κουζίνας ή χαρτοπετσέτες.

Η διαδικασία αυτή είναι εξίσου απλή, αφού κόβεις το χαρτί σε λωρίδες και στη συνέχεια τυλίγεις την κάθε τούφα από τα μαλλιά σου γύρω τους.

Υ.Γ.: Όσο πιο λεπτές τούφες παίρνεις, τόσο πιο σγουρά θα γίνονται τα μαλλιά σου μετά!

Εσύ ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσεις; Κάνε μας tag στις φωτογραφίες σου στο Instagram για να δούμε τα αποτελέσματα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending