fbpx

5+1 τραγούδια της Barbie που θα μας μείνουν για πάντα αξέχαστα!

Χρειάζεται να σχολιάσω το κόλλημα που παθαίναμε πάντα μετά από κάθε φινάλε ταινίας Barbie; Ήμασταν φάση στα πρόθυρα να βάλουμε το soundtrack για… ήχο κλήσης στο κινητό!

Ταυτίζεσαι, έτσι; Όλοι μας το πάθαμε και -σίγουρα- θα το παθαίνουμε για όσο ακόμη βλέπουμε ταινίες Barbie. 😉

Ας θυμηθούμε τα πιο αξέχαστα τραγούδια Barbie:

1
«Μοιάζουμε εμείς οι δυο» – Βασιλοπούλα και Χωριατοπούλα

Η «Βασιλοπούλα και Χωριατοπούλα» αποτελεί -με διαφορά- μια από τις καλύτερες ταινίες της Barbie, τόσο λόγω του σεναρίου, όσο και των τραγουδιών που ακούγονται σ’ αυτήν.

Σί-γου-ρα σου έχει τύχει να δεις post στο Instagram με caption «πως μοιάζουμε εγώ και εσύ» ή έστω κάποιο βιντεάκι στο TikTok που έγινε και viral πρόσφατα. Άρα απ’ ότι φαίνεται το τραγούδι κάνει θραύση στα social media μέχρι και σήμερα!

2
«Πρέπει να βρω τη λύση» – Η Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού

Όπως και να το δεις, το συγκεκριμένο κομμάτι απαιτεί… πάθος όταν το ερμηνεύεις. Μιλάμε για πολύ «προχώ» στίχο, αν λάβεις υπόψη ότι πρόκειται για μια ταινία της Barbie.

Η Ευριδίκη συμπληρώνει την όλη εικόνα του τραγουδιού με την υπέροχή της φωνή. «…Πρέπει να το ρισκάρω, να αγγίξω ουυυρααανοοό, τι θα μου τύχει πρέπει να το βρωωωωωω…»

3
«Δεμένες» – Η Μπάρμπι και το Διαμαντένιο Κάστρο

Επιστρέφουμε -ξανά- σε ένα τυπικό στίχο για caption σε Instagram post #Niotho_demeni #me_sena. Το συγκεκριμένο τραγούδι αρμόζει τέλεια στην ταινία του Διαμαντένιου Κάστρου, αφού μας διδάσκει τη σημαντικότητα και την αξία της φιλίας & της αγάπης.

P.S.: Το «Δεμένες» είναι από αυτά τα κομμάτια που σίγουρα… «εκτελείς» κανονικότατα κάθε φορά μέσα στο μπάνιο!

4
«Δυό φωνές τραγούδι για δυό» – Η Μπάρμπι και το Διαμαντένιο Κάστρο

Συνεχίζουμε με το «Διαμαντένιο κάστρο», αφού μας έχει χαρίσει όχι ένα, αλλά δύο αγαπημένα κομμάτια. Σίγουρα θα θυμάσαι την σκηνή με τη Μελωδία (τη μούσα που κρύφτηκε στον καθρέφτη) και το τραγούδι «Δυό φωνές τραγούδι για δυό».

Ή μήπως την σκηνή με τον Slyder; Χωρίς αμφιβολία η ταινία μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στην παιδική μας ηλικία (και όχι μόνο)!

5
«Φως» – Η Μπάρμπι στις 12 Βασιλοπούλες

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Παπαρίζου από τη συγκεκριμένη λίστα! Όλο και κάποια φάση θα έπιασες τον εαυτό σου να χορεύει και να σιγο-τραγουδά «και χορεύεις χορεύεις στα σύννεφα, και τ’αστέρια κρατούν το ρυθμοοό!»

Είναι δεδομένο ότι οι 12 βασιλοπούλες και το τραγούδι «Φως» θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμη!

6
«Η Βασίλισσα της Μόδας» – Ομότιτλη ταινία

Παρόλο που είναι μια σχετικά πιο πρόσφατη ταινία της Barbie (του 2010), η Βασίλισσα της μόδας είναι αναμφίβολα μεγάλη αγάπη μικρών και μεγάλων!

Το τραγούδι έχει καθιερωθεί -δικαιωματικά- ως το τραγούδι της γκαρνταρόμπας σου, αφού οι στίχοι «Φώτα, glitter, μουσική… μόδα είναι η ζωή, μεταμορφώσου, μεταμορφώσου» εξιτάρουν ακόμη και τους μη λάτρεις της ταινίας (την ώρα που αλλάζουν ρούχα)!

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι της Barbie; Αν ξεχάσαμε κάποιο πίσω γράψε το στα σχόλια! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending