fbpx

Eurovision 2023: Αυτό το νέο talent show θα αναδείξει ποιος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Μπορεί οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τη χώρα που θα φιλοξενήσει τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision (λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία) να μην έχουν παρθεί, ωστόσο, το ΡΙΚ έχει κάνει ήδη σχέδια για την Κυπριακή συμμετοχή!

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η επιλογή τ@ εκπροσώπου της Κύπρου δεν θα γίνει όπως τις προηγούμενες χρονιές. Το 2023 την Κυπριακή σημαία θα σηκώσει ο νικητής ενός νέου talent show που θα διοργανωθεί ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό.

Πρόκειται για το παιχνίδι “All together now”, το οποίο αποτελεί βρετανικό format του BBC και θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΡΙΚ και του Alpha Ελλάδος, σε συνεργασία με την Panic Records για να αναδειχθεί ο/η εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό.

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

Το ΡΙΚ εδώ και χρόνια δείχνει την εμπιστοσύνη του στη δισκογραφική εταιρεία, Panik Records, κι έτσι έχει δεσμευτεί ώστε ο νικητής του “All together now” να είναι αυτός που θα ηγηθεί της επόμενης κυπριακής αποστολής στην Eurovision!

Το εν λόγω talent show, έχει προβληθεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες ανά το παγκόσμιο και κανονικά ολοκληρώνεται σε 6 επεισόδια, μιας και αποτελείται από 5 προκριματικούς γύρους και την τελική μάχη!

eurovisionfun.com

Σε κάθε προκριματικό γύρο, ο παίκτης που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την επιτροπή περνάει απευθείας στον τελικό, ενώ ο 2ος και ο 3ος μονομαχούν για μία ακόμα ευκαιρία!

Στον μεγάλο τελικό, οι 10 φιναλίστ που έχουν προκύψει από τους πέντε προκριματικούς γύρους τραγουδούν ξανά, για να προκύψει η τελική τριάδα. Έπειτα, το κοντέρ μηδενίζεται ξανά και οι τρεις παίκτες που έχουν απομείνει ανεβαίνουν στην σκηνή για τελευταία φορά!

Όποιος από τους 3 συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, αναδεικνύεται νικητής και παίρνει το τρόπαιο που είναι 50.000 ευρώ, ενώ στο ελληνικό format θα πάρει και το εισιτήριο για την Eurovision 2023, εκπροσωπώντας την Κύπρο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κανονική του εκδοχή, την κριτική επιτροπή συμπληρώνουν 100 άτομα, όμως, το επικρατέστερο σενάριο για το δικό μας version είναι στην κριτική επιτροπή να βρίσκονται συνολικά 50 άτομα. Αυτοί θα είναι τραγουδιστές, συνθέτες, vocal coaches, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, κ.α.

faysbook.gr

Όσο για την παρουσίαση του show… Όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι θα βρεθεί ο Νίκος Κοκλώνης, μιας και το παιχνίδι θα αποτελεί δική του παραγωγή!

Όπως καταλαβαίνεις, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το πολυ-αναμενώμενο αυτό show και μερικές μικρές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, όπως για παράδειγμα ποια άτομα θα βρίσκονται στις θέσεις της κριτικής επιτροπής και ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι

Εσύ θα παρακολουθείς το “All together now” για να δεις ποι@ θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision το 2023;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending